Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hadamczik zůstává, svaz o odvolání nejednal

Alois Hadamczik povede českou hokejovou reprezentaci i v příští sezoně. Výkonný výbor svazu o jeho odvolání vůbec nejednal, přestože národní tým skončil na mistrovství světa až sedmý.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milan

25. 5. 2007 17:31
Renesance národního mužstva se odkládá ...

Bohužel ;-(

0 0
možnosti

klondike

25. 5. 2007 12:21
Ryba smrdí od hlavy

a repre není výjimkou. Hráči z naší ligy nestačí. Mladí nemají praxi. Liga je moc početná. Nejlepší hráči jsou v NHL. Ještě že vedení svazu a Hadamčík jsou tak skvělí.

Nakonec, dnes a denně slyšíme vykřikovat "já za nic nemůžu a neodpovídám, já to jenom řídím" i od politiků, zleva do prava všechno jedno.

Škoda, že se tohoto stavu nedožil Áda, s argumentem "já to jen řídil, sám jsem nikoho nezabil" by ho jistojistě dneska v Norimberku osvobodili... Nebo ne?

0 0
možnosti

rarach

25. 5. 2007 9:57
Tragedie

Ano, muze se stat, ze tym vypadne po vyrovnanem boji ve ctvrtfinale. Ale nasi predvadeli celou dobu tragicke vykony, porazili jsme vlastne jenom Belorusy a se stestim Americany. Ostatni nas prehrali, vcetne Nemcouru. Rusove byli ve ctvrtfinale nejmin o tridu lepsi. Hadamzcik je ubozacek, nic jineho nez vymluvy se od nej neslysi. Vymluva, ze jsme neuspeli proto, ze rada hracu odmitla prijet je o to tragictejsi, ze neprijeli prave kvuli Hadamczikovi. Doufal jsem, ze bude odvolan uz pred dvema lety a tak jen nevericne ziram, jak se tam dokaze tak dlouho udrzet...

0 0
možnosti

IDOL

25. 5. 2007 7:50
TRENÉR ZA VÝSLEDKY MUŽSTVA ODPOVÍDÁ A PŘI NEÚSPĚCHU MUSÍ NAVRHNOUT OPATŘENÍ K NÁPRAVĚ!

TRENÉR BRÜCKNER NAPŘ. NAVRHL A PROSADIL V PRAZE JINÝ HOTEL PRO SOUSTŘEDĚNÍ TRAPNÉ FOTBALOVÉ REPREZENTACE....

PS .... VĚŘÍM, ŽE TRENÉR HADAMCZIK URČITĚ VYMYSLEL ROVNĚŽ NĚCO PRINCIPIÁLNÍHO JAKO JEHO STARŠÍ A ZKUŠENĚJŠÍ FOTBALOVÝ KOLEGA!

0 0
možnosti

Ja

25. 5. 2007 8:51
Re: TRENÉR ZA VÝSLEDKY MUŽSTVA ODPOVÍDÁ A PŘI NEÚSPĚCHU MUSÍ NAVRHNOUT OPATŘENÍ K NÁPRAVĚ!

Bruckner taky nemá autoritu u těch kluků!!Sice prosadil nějakej Hotel a co no?Todle by si nikde jinde v reprezentaci nedovolili!!!!!!jenže u nás řeknou -Kdo by ted ahrál když jsou to 4 nejlepší z mužstva,to ej ta česká logika!!!!!

A Bruckner neni žádný trenér!!!Rv

Nechápu např.proč furt je dvojka Blažek!!;-Dtrapák,takový Drobný,Laštůfka,.....ale takhle je to s celou repre,uvidíte až po nakládačce od Welsu se začne něco dělat!a to už bude pozdě!!!

0 0
možnosti

Jouda

25. 5. 2007 7:18
treneri za nic nemohou

0 0
možnosti

Ja

25. 5. 2007 8:52
Re: treneri za nic nemohou

:-D ha,trenér je základ mužstva!!!!!ikdyž hrajou jiný on musí složit mužstv,určit taktku a včas reagovat při zápase,takže kdo řiká že trenéři za nic nemouhou tak se mílí,to by tam teda vůbec nemuseli být!!;-D;-D;-D

0 0
možnosti

MASH

25. 5. 2007 1:21
ACH JO!!!!!!!!!!!!!!!!

To snad neni pravda! Absolutni propadak na MS a Hadamzcik je dal trener? Nechapu! Vzdyt prave kvuli Hadamzcikovi na MS nejezdi nase hvezdy z NHL (viz. uz starsi rozhovor s Jagrem).

0 0
možnosti

Ja

25. 5. 2007 8:47
Re: ACH JO!!!!!!!!!!!!!!!!

Tak tak,tady taky vidim důvod proč neměl ty "hvězdy " z NHL,protože nikdo pod nim nechce hrát!!!Nemá vůbec žádnej respekt u těch kluků a jednání s některejma... no se nedivim že nejedou!!!On si udělá hezkej výlet do Ameriky a to je všechno.A např. Tona nechá doma....je to prostě trenér k ničemu a dopadne to hoodně špatně jestli to nezmění,ale to samí je i ve fotbale,Přesně jak někdo psal,každej se drží koryta za každou cenu,si vemte jaký maj pěkný prázdniny,nebo důchod,jezdí po zápasech  do cizích zemí a všechno na účet svazů!!!a pak když se nepovede MS nebo tak něco tak stejnak jedou dál,až když ej už nějakej propadák,hotl Čechy no,co naděláme.

0 0
možnosti

Lada3

25. 5. 2007 0:32
Treneri za nic nemohou!

Je zajimave, ze za spatne vysledky  narodnich muzstev jsou jinde ve svete take spoluzodpovedni jejich treneri a po spatnych vysledcich jsou odvolavani ze sve funkce. Ne tak u nas- za spatne vysledky representacnich muzstev treneri nemohou: vezmete si posledni vysledky z hokeje, kopane, hazene apod. Treneri tu stoji jako zulove skaly - nic se jich nedotkne!!!!!

0 0
možnosti

Jouda

25. 5. 2007 7:16
Re: Treneri za nic nemohou!

U nas neni odvolatelny nikdo,kdo se neciti vinen.Pokud budu u koryta ,nikdy vinen nebudu.To ma prece logiku.A to v jakekoliv funkci.

0 0
možnosti

Praotec

25. 5. 2007 0:31
Cesti

hlupaci, dobri hlupaci......a jeste hodne alibistickych kecu okolo.!!>-VV

0 0
možnosti