Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hamiltonovi došla trpělivost, napadl McLaren

Úřadujícímu mistru světa formule 1 Lewisi Hamiltonovi došla trpělivost. Po nedělní Velké ceně Španělska, ve které opět nedosáhl na body, se opřel do McLarenu, tedy týmu, který jej provází celou jeho kariérou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Petr

14. 5. 2009 22:13
F1 je technologicky sport

Letosni serial F1 jen dokazruje, ze F1 je technologicky sport Ross Brawn je nesmirne chytry a pracovity clovek, ma i v historii mel vynikajici vysledky, svou chytrost ted v plne siri ukazuje u vlastni staje. V dobe kdy zavodil Schummi bylo vseobecne znamo, ze Schummi byl s mechaniky do noci v boxu nosil jim jidlo a kafe, byl vynikajici testovaci pilot a umel sve poznatky velmi presne popsat tem kteri ladili podvozek a delali cely set up, byl samozrejme vynikajici zavodnik, ale byl to on kdo daval mechanikum a hlavne elektronikum dulezite informace, tohle vsak udajne Hamilton nedela nebot toho proste neni schopen, takze jako kazde ubulene dite svadi vsechno na team, ale z jeho strany je prinos nula tak at prestane fnukat a zacne makat behem sezony kdy ziskal titul mistra sveta se z nej stala pekna prima donna a myslim si ze by McLaren udelal nejlepe kdyby jej vyrazil a na misto nej najali nekoho mnohem pracovitejsiho.

0 0
možnosti

ElginCity

12. 5. 2009 9:14
Barichello - Ferrari ?????

K Barichellovi - měl už 5 závodů šanci něco udělat, neudělal, on je řidič, on ví co to auto dělá, má ohromné zkušenosti, tak se má ozvat..........Ale jeho vystoupení mi připadá jako pokus o rozložení Brawn Mercedes - kým ? no přeci stájí Ferrari, nikdo jiný na tom nemá větší zájem než oni z Ferrari, kteří mají zaplaceno vše dopředu - i tu FIA atd. atd.

0 0
možnosti