Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Horváth zdviženou pravicí zákon neporušil

Policie odložila případ fotbalisty Pavla Horvátha, kterého prověřovala kvůli zdvižení pravice při zápase první ligy. Podle policie se Horváth nedopustil trestného činu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jiri Janecek USA

22. 11. 2007 3:50
Neffouni udelaji nacka z kazdeho

- rozsevaji strach a nenavist - Nepřijatelné jsou zejména urážky, vulgarismy, rasismus a neplacená reklama pro stat Israel.

0 0
možnosti

Jiri Janecek USA

22. 11. 2007 5:02
Re: Neffouni udelaji nacka z kazdeho

Musela precwe byt nejaka osoba nebo instituce ktera ho "udala" - muze prosim nekdo napsat jmeno, titul, rok narozeni, adresu.

Kazdopadne po prohrani by meli zaplatit soudni nahrady a 2x postizenemu - mohl ztratit praci.

A to se tady krici o demokraciji - je to TOTALITA.

0 0
možnosti

Mejla

21. 11. 2007 23:56
Pokud si někdo myslí, že šlo o hajlování, tak to nemá v

v hlavě v pořádku. A "znalec" Mareš ? Vždyť je to normální budižkničemu.

0 0
možnosti

28 let v exilu

21. 11. 2007 6:58
Co bude dalsiho:

jestli jeden se usere, a prd neni kosher. Pak specialiste, nejsvatejsi pejzati chazarsti rabini, budou posuzovat, s Talmudem v ruce, jestli ten prd byl nahodny, planovity, ci jaky. To proto, aby se urcilo, kolik se za prd bude platit.

Jak tato debilni kretenska gojimska spolecnost se da lehce zidy manipulovat.. Neuveritelne. Zapla Bohu, jsem jiz vice jak 29 let z tohoto zidobolsevickeho podvodu pryc.

0 0
možnosti

ctenar

21. 11. 2007 7:23
Re: Co bude dalsiho:

ZCELA SOUHLASIM.

Je ovsem prekvapenim ze se domocehuni dali zblbnout prudit takovymi kravinami.

S pozdravem HEIL GLENFIDDICH;-D

0 0
možnosti

kenval

20. 11. 2007 21:38
Kdyby se proti tomu tak nebojovalo...

zachvíli by to vyhnilo samo.Ce nemá publicitu,zachvíli skončí samo.

0 0
možnosti

Trashman

20. 11. 2007 16:59
Takže Miroslav Mareš je znalec?

On ví jak vypadá nacistický pozdrav protože ho viděl ve filmu? Je vidět, že na znalce si tady hraje každý chytrák.

0 0
možnosti

ctenar

20. 11. 2007 15:42
jak jsem s chuti hajloval

Hajlovani je legraacka kterou si amik ve vhodny okamzik muze zcela beztrestne dovolit...at uz je to srandista delajici si z fasizmu prrdeel nebo tupy holohlavec ktery na Adu neda dopustit.Aaale v Cehunsku je to jinak.

Topici se clovek s pravici vzhuru ma narok na kriminal..kdyz se predem neutopi.Nicmene za Brnenskeho Veletrhu jsme si najali v tom kopuloctvercovem pavilonu s balkony dookola primo uprosted vystavni misto. I stalo se ze po dvou dlouhych dnech jeden z podrizenych mi povida ze mam to a to udelat.Coz o to,rad ale ta forma byla trochu nezvykla. A tak ja uprostred stovek lidi VZTYCIM PRAVICI A ZARVU :

"JAWOHL MEIN FUHRER" Dve devcata...najmute hostesky zbledly ze by se krve nedorezal a par "mistnich" z firmy honem vysvetlovalo abych radsi zmizel z placu...protoze kdyby si nekdo vsiml...No vsimlo si asi  mnoho a nikomu ta sranda nevadila.Holt neni hajl jako hajl.A tak koncim  s pozdravem Heil Pivko;-D

0 0
možnosti

ICO

20. 11. 2007 16:59
Re: jak jsem s chuti hajloval

Pamatuji si když jsem sloužil u letectva tak jsem na poznámku šéfa, že mám jít na motorovou zkoušku a v nečasu , jsem špitnul „no jo zase firma Češi“. Načež jsem byl povolán na kobereček k šéfovi, že buduji nacionalizmus u firmy. Dalo mne to hodně práce abych vysvětlil, že jsou to jenom začáteční písmena dvou pracovníků, kteří jsou vybrání na práce když je blbé počasí. Horvát má taky takovou blbou smůlu, že narazil na méně chápající.

0 0
možnosti

Dub

20. 11. 2007 15:31
pouze zaslepenec by mu to podsouval

Tady se jednalo podle tradičního hesla "kdo chce Spartu bít, hůl si vždycky najde". Parodování hajlování není to samý, co vlastní akt hajlování. Tatar Károlyi by mu měl vrátil těch 200 tisíc a ten mediální ksindl by se mu měl omluvit - doufám, že v týhle zemi stále platí rozhodnutí soudu za bernou minci.

0 0
možnosti