Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Hráči Manchesteru United ke kadeřníkovi trefí

Sport

  15:34
MANCHESTER - Hvězda Manchesteru United Cristiano Ronaldo už se nemusí obávat, že by zapomněl na návštěvu kadeřníka. Vedení anglického klubu totiž nechalo fotbalistům do šatny nainstalovat velkoplošnou obrazovku, která bude hráče na podobné věci upozorňovat.

Cristiano Ronaldo (dres číslo 7) se prosadil střelecky také proti West Bromwich Albion. foto: AFP

"Co se stalo se starou dobrou nástěnkou?" řekl listu The Daily Telegraph bývalý skotský reprezentant a nyní šéf tréninkové akademie United Brian McClair. "Moc často do kabiny prvního týmu nechodím, ale hledal jsem tam kolegu, když jsem si všimnul velké obrazovky. Ze zvědavosti jsem ji zapnul a tam blikalo, kdo má kdy naplánovaný rozhovor, kdy je posilovna..." dodal.

Na obrazovce se fotbalisté anglického šampiona mohou také dozvědět, kdy je čeká cvičení jógy, návštěva kadeřníka či pedikúra. Mezi dalšími informacemi nechybí ani to, co bude k obědu, dokonce i s přesným postupem, jak bude jídlo připravováno a jak moc bude horké.

Autor:

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...