Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Hvězdného rozehrávače NFL 'popravila' milenka, pak zastřelila i sebe

Sport

  10:08
NASHVILLE - VIDEO Amerika se vzpamatovává ze šoku. V sobotu ráno byl nalezena bývalá hvězda amerického fotbalu (NFL) Steve McNair zastřelen ve svém bytě společně s přítelkyní Sahel Kazemi. A právě dvacetiletá milenka hvězdého quarterbacka byla také vrahem. Nejprve svého milého střelila čtyřikrát ve spánku do hlavy a následně spáchala sebevraždu.

McNair a jeho milenka. foto: AFP

Šestatřicetiletého trojnásobného účastníky Pro-Bowlu (Utkání hvěz amerického fotbalu) a jeho nejlepšího hráče z roku 2003 zastřelila dvacetiletá milenka ze žárlivosti a také kvůli vlastním dluhům.

ZÁBĚRY Z POLICEJNÍ AKCE:

"Bylo jen otázkou času, kdy něco provede," citovala agentura AP Ronala Serpase, který vede vyšetřování. Sahel Kazemiová střelila šestatřicetiletého McNaira ve spánku čtyřikrát do hlavy a pak zabila i sebe.

Podle policie přivedly Kazumiovou k činu velké finanční potíže a také žárlivost, protože bývalého quarterbacka Tennessee Titans, který dovedl podceňovaný klub v roce 2000 až do SuperBowlu, podezřívala, že si našel další milenku. Hráč byl navíc dvanáct let ženatý a rozvod neplánoval.

SAHEL KAZEMIOVÁ:

"Víme, že v posledních dnech před smrtí se snažila dát lidem ze svého okolí najevo, že její život se řítí do záhuby," uvedl Serpas. Nakonec se tak i stalo a vzala s sebou i McNaira...

Autoři: ,