Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

‚Islám v ČR nechceme‘. Transparent slávistů pobouřil muslimského kouče

Fanoušci futsalistů Slavie během pátečního zápasu na hřišti Benaga Zruč nad Sázavou vyvěsili transparent s nápisem „Islám v ČR nechceme“. To namíchlo domácího trenéra Beniho Simitčiho. Kromě něj jsou v týmu ještě čtyři hráči muslimské víry.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

2. 2. 2015 10:01
Když se něco muslimům nelíbí,

nikdo je u nás násilím nedrží. Nejsou tu doma a mohou kdykoliv odejít.

0 0
možnosti

25. 1. 2015 19:53
Zemanův turban.

Fajn. Pokud nechceme v Česku islám, musíme přehodnotit platnost listiny základních lidských práv a svobod. Jinak se islám nedá zastavit. Naše kultůra je k  islámu příliš důvěřivá.  Pokud to nezměníme, bude jednou  na úřadech viset prezident v turbanu a úřední pozdrav bude Aláh akbar.  A budoucí představa   Zemana v turbanu, kterak se svými několika  ženami pěšky putuje do Meky,  by pak nebyla z říše vtipů. Byla by to katastrofa, protože ví Aláh, zda by se nám vůbec alespoň za pár let vrátil. Katastrofa by byla dovršena tím,že  Vráťa Mynářů by nám  mezitím rozprodal hrad i s korunovačními klenoty.  A Zeman by ze své pouti národu vzkázal, že o tom ví a že Aláh je mocný.

0 0
možnosti

25. 1. 2015 13:37
Islám (politický) v ČR opravdu nechceme

Nechtěl ho dokonce ani Kemal Ataturk v Turecku. Byl to on, kdo patrně jako první politik, zakázal mualimské šátky ve školách. Bojoval ve válkách tvrdě a statečně za Turecko, ale za islám ani náhodou!

0 0
možnosti

P. Bryndza

19. 1. 2015 19:46
ISLÁM V ČR

NECHCEME!! aty muslimský kouči táhni trénovat domů do SAE,nebo tam někam !!!!!

0 0
možnosti