Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Jak napadnout basketbalistu, měřícího 221 cm? Zeptejte se v Lotyšsku

Sport

  13:03
Liepaja / Praha - Hvězda klubu Dallas Mavericks Kristaps Porzingis už skončila sezonu před pár týdny, nyní se na nový ročník chystá v domovském Lotyšsku. V jednom z místních barů se ale připletl do potyčky, po níž skončil s roztrženým obočím.

Lotyšský basketbalista Kristaps Porzingis. foto: ČTK/AP

Porzigins, který je nejvyšším hráčem NBA, byl zachycen na videu, jak se hádá s policisty před restauračním zařízením v lotyšském městečku Liepaja. Basketbalista má roztržené obočí, ze kterého mu teče krev.

221 centimetrů vysoký hráč na videu něco naštvaně volá na policistu, který jej naopak žádá, aby se třiadvacetiletý Lotyš uklidnil.

V tuto chvíli zatím není jasné, co se v baru stalo, nicméně místní média spekulují, že Porziginse někdo trefil sklenicí s pivem, možná dokonce i půllitrem. Někteří svědci tvrdili, že v následné potyčce basketbalista vrhači zlomil ruku.

Portál TMZ citoval očité svědky, tvrdící, že Porziginse napadla skupina ruských mužů, kteří mu vytýkali nedávný přestup z New Yorku Knicks do Dallasu.

Každopádně fanoušci na sociálních sítích už začali spekulovat, jak dlouhý musel být žebřík, aby někdo mohl Porziginsovi rozbít hlavu ručně, nikoliv tedy sklenicí. 

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!