Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Fenomenální Bolt ovládl Zlatou tretru. Kromě něj zářili ‚bezejmenní‘ Češi

Jamajčan Usain Bolt vyhrál na mítinku Zlatá tretra v Ostravě závod na 100 metrů v čase 9,98 sekundy v mírném protivětru. Ve druhém startu v sezoně světový rekordman poprvé běžel pod deset sekund a zařadil se na šesté místo letošních světových tabulek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je prostě olympijská sezóna. Mítink napěchovaný hvězdami, ani zábod Diamantové ligy v Rabatu za dva dny takové nemá. Počasí krásné, ale výsledky nic moc. Vrchol bude až v Riu, teď každý kalkuluje, aby se před Riem nezranil a aby forma nepřišla příliš brzy.

Škoda, že vyprodané hlediště nebylo obsazené. Asi si Zlatou tretru zařadili do programu snobové, kteří pak přijdou jen na Bolta, těch pár minut svého času tomu obětují a pak zase prchají pryč. Kvůli nim možná vstupenky nedostali fanoušci, co by na stadionu strávili celou dobu.

Česká televize by měla zvážit, jestli na komentování atletiky nenajde někoho šikovnějšího, než je Tomáš Klement. Chápu, že má laťku nasazenou příliš vysoko, Michalu Dusíkovi lze v komentování atletiky sotva stačit. David Lukšů je dost dobrý, T. Klement zaostává hodně.

0 0
možnosti

20. 5. 2016 21:50

chtel jsem take neco napsat ale vy jste to napsal vsechno

0 0
možnosti