Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Jedovatý had v šatně. Basketbalisty Portlandu vyděsil nezvaný návštěvník

Sport

  11:10
SAN ANTONIO - Basketbalisté Portlandu zažili před čtvrtečním utkáním play off v San Antoniu šok, když v šatně našli chřestýše. Skoro metrové mládě jedovatého hada objevil zhruba dvě hodiny před začátkem zápasu Thomas Robinson, když vytáhl svoji tašku ze skříňky.

Kawhi Leonard (vlevo) ze San Antonia brání LaMarcuse Aldridgeho. foto: ČTK/AP

Třiadvacetiletý pivot neskrýval, že ho při nálezu zachvátila panika. "Zařval jsem. Viděl jsem tam něco stočeného a řval jsem. Vyskočil jsem a ječel," citovala zámořská média hráče, který není s 208 centimetry, 108 kilogramy a svalnatou a bohatě potetovanou postavou žádný třasořitka.

"Já ho neviděl, ale je to dost bizarní situace mít v šatně jedovatého hada. To se snad ještě nestalo," konstatoval trenér Portlandu Terry Stotts.

Nevítaného hosta odnesla ze šatny bezpečnostní služba. Incident jako kdyby tým Trail Blazers ochromil, už v prvním poločase zápasu se San Antoniem prohrávali o více než dvacet bodů a zápas ztratili 97:114. Podobně suverénně ale nad nimi soupeř dominoval i v předchozím utkání (116:92) a vede v semifinále Západní konference 2:0 na zápasy.

2. kolo play off NBA

Východní konference - 2. zápas

Miami - Brooklyn 94:82 (stav série 2:0).

Západní konference - 2. zápas

San Antonio - Portland 114:97 (stav série 2:0).

Autoři: ,

Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat
Samoživitelka skončila v nemocnici a čtvrt roku nemohla pracovat

Téměř deset miliard korun – tolik jen za loňský rok poslaly pojišťovny lidem za úrazy, závažná onemocnění či úmrtí. Životní pojištění pomohlo za...