Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kličkové vládnou. Vladimir v úchvatné bitvě porazil Hayeho

Boxerští velikáni a držitelé tří ze čtyř nejprestižnějších pásů profesionálních mistrů světa v těžké váze Vladimir Kličko a David Haye se konečně po více jak dvou letech slovních válek potkali v ringu. A v dlouho očekávaném souboji vyhrál Ukrajinec, který porazil Brita na body a stal se po jedenácti letech prvním absolutním šampionem těžké váhy, když má v držení pásy organizací IBF, WBO a WBA.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J. Orlík

3. 7. 2011 0:26
V superbitvě?

Pane bože, asi jsem viděl jiný zápas. Takovou nudu jsem už dlouho neviděl. Haye po svých siláckých řečech neudělal vůbec nic a Kličko je svým pasívním vyčkáváním znám. Tak jestli tohle je opravdu bitva o titul boxerského šampiona všech vah, tak potěš klobás. A co se týče Kličkova vítězství, tak přál jsem mu to. Nemám rád velkohubé černochy, kteří dopředu s každým zametou. Ale Haye se nemusí za nic stydět, nebyl o nic horší, než Kličko. Kdyby to dopadlo opačně, nikdo by se nemohl divit.  Ale byla to opravdu velká bída. Ne nadarmo se říká, že na ty nejtěžší kategorie se nedá dívat.

0 0
možnosti

F. Šimek

3. 7. 2011 6:19
Re: V superbitvě?

100% souhlas! Jelikož jsem jako dorostenec boxoval, tak něco o tomto sportu vím. Oba nestáli za nic. Ten Kličkův styl se mi vůbec nelíbí. To ten Pakvajo, nebo jak se to píše, to je jinej bombarďák!

0 0
možnosti
PK

P. Kopta

2. 7. 2011 22:52
Je to nekde na internetu?

0 0
možnosti