Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Kráska Maki se konečně vdala. Za svědkyni neměla Kiki, ale staršího bratra

Sport

  13:58
PRAHA/JASPER (USA) - Po více jak dvouletém zasnoubení si konečně řekli své životní „Ano“. Plážová volejbalistka Markéta Sluková, která se v srpnu představila na svých druhých olympijských hrách si v americkém Jasperu vzala ve středu svého kouče a dlouholetého přítele Simona Nausche.

Svatební foto Markéty Slukové a Simona Nausche. foto: Facebook Markéta Sluková

O sňatku jako první informoval deník Blesk.

Byli spolu přes sedm let, nyní jsou ale konečně manželé. Přitom zásnuby proběhly už v dubnu roku 2014. „Po více než sedmi letech krásného vztahu jsem řekla ANO muži svého života,“ napsala na svůj facebookový profil ve čtvrtek odpoledne jedna z nejkrásnějších českých sportovkyň.

Markéta Sluková (vlevo) se s novou parťačkou nezúčastní turnaje v Praze.
Sport není jen fyzická dřina, ale také tvrdý byznys. Týká se i dnes už bývalé...

Společnou fotkou se pak pochlubila také její současná parťačka Barbara Hermannová. „Tak jsme to všichni oplakali a tu naši krásku šťastně provdali,“ dodala druhá do týmu „Bára a Maki“, který se probil na hrách v Riu do osmifinále a společně trávil i týdny po olympiádě.

Zajímavostí budiž, že se Sluková s Nauschem zasnoubila ještě v době, kdy ještě tvořila nerozlučnou dvojici se svoji kamarádkou ze školních lavic Kristýnou Kolocovou. Právě v dětství si obě navzájem slíbily, že jedna druhé půjde na svatbě za svědkyni.

Po jejich bouřlivém loňském rozchodu, který přetrhal nejen sportovní, ale také osobní pouta, se ale situace trochu změnila. Na středeční veselce tak šel Slukové za svědkyni její starší bratr Michal. Holt jsou věci, které se prostě naplánovat nedají...

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...