Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

LN: Svaz chce ztrestat Záhrobskou

Lyžařský svaz se rozzlobil na nejlepší českou sjezdařku Šárkou Záhrobskou. Podle prezidenta svazu Lukáše Sobotky totiž Záhrobská a její bratr Petr porušili reprezentační smlouvu. Sobotka proto chce zahájit disciplinární řízení, na jehož konci by čekal sjezdaře trest - od napomenutí až po zákaz závodní činnosti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ládík

25. 11. 2008 6:38
Někdo šlápl svazákům na kuří oko

Svazoví činovníci se bojí, že by vejlety jejich rodin nemuseli sponzoři už platit. A tak nesou jejich prapor proti nim. Pokud jde o pana trenéra Záhrobského, zůstal slušným a pojmenovává věci bez přetvářky. Neplatíš? Tak padej! A svaz? Sice neplatí, ale podmínky pro nás (rozuměj funkcionáře) vytváří dobré... Na zásadovost třeba pana Záhrobského, si tato společnost už bude jen těžko zvykat. Záhrobský je jiný než ona lyžařská smečka. Tak ho vypuďme!

(Skijumper.bloguje.cz)

0 0
možnosti

Jan Kratochvíl

21. 11. 2008 23:05
Záhrobský je sproté prase myslící jen na sebe!

0 0
možnosti

Jan Kratochvíl

21. 11. 2008 23:04
Záhrobský je sproté prase myslící jen na sebe!

Tvrdě s ním zatočit a udělat s tím šmejdem pořádek - vyloučit toho šaška od trénování a Šárce a Petrovi dát nového trenéra, protože už toho asi taky s tím parchantem mají dost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;-O

0 0
možnosti