Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Matka a šampionka. Williamsová uhranula Paříž svým novým zebřím oděvem

Sport

  6:00
Paříž - Rok poté, co tenistka Serena Williamsová šokovala diváky druhého grandslamu sezony tím, že si oblékla dres ala černý panter, se Američanka rozhodla pro jiný výrazný outfit. Do prvního duelu vyběhla v dresu se zebřími pruhy.

Williamsová pojmenovala svůj outfit slovem Zebra. foto: Instagram.

Třiadvacetinásobná vítězka grandslamu už dříve své oblečení představila. Na první pohled to vypadá jako černé a bílé pruhy, jenže na bližší podívání se na jejím dresu skrývají slova jako matka, šampionka, královna nebo božská - ve francouzštině.

Svůj oděv představila na Instagramu.

Serena Williamsová při představení modelu na French Open.

Serena Williamsová s módním návrhářem.

V loňském roce měla tzv. kočičí oblek, který donutil prezidenta Francouzské tenisové federace Bernarda Giudicelliho říci, že „by zavedl nový dress code pro hráče a hráčky, aby trochu zmírnil jejich módní výstřelky,“ protože „si myslí, že se občas zachází až příliš daleko“.

Na to mu Williamsová vzkázala, že její tehdejší oblek byl mimořádně praktický. A stejně tak byl i určitým vyznáním módního vkusu.

Ve svém včerejším duelu s Ruskou Diatčenkovou sice prohrála první set 2-6, jenže v dalších dvou setech povolila outsiderce jediný game a pronikla do druhého kola.

Na módní kreace americké tenistky se můžete podívat do následující galerie.

Tenistka Serena Williamsová v šatech Armani Privé
Serena Williams se s Kristýnou Plíškovou dlouho trápila, nakonec zvítězila 7:6...
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!