Úterý 19. března 2024, svátek má Josef
130 let

Lidovky.cz

McGregor promluvil o problémech s alkoholem: Nasával jsem celý týden před zápasem s Chabibem

Sport

  18:28
Praha - Před nejdůležitějším zápasem kariéry pil každý den. Populární MMA zápasník Conor McGregor přiznal, že před duelem s Chabibem Nurmagomedovem měl problémy s alkoholismem. Comeback s Donaldem Cerronem už prý jeho temný démon neovlivní. Dlouhé měsíce se mu totiž vyhýbá.

Conor McGregor začal slavit už na tiskové konferenci po své porážce od Floyda Mayweathera. foto: Reuters

K irské kultuře neodmyslitelně patří whiskey. V roce 2018 McGregor představil svůj vlastní destilát Proper No. Twelve, jenž ve světě alkoholových výrobků prorazil. Jenže jeden z největších propagátorů MMA nezůstal pouze u vývoje a vydavatelství. Pravidelně ochutnával.

„Nasával jsem celý poslední týden před zápasem s Chabibem,“ okomentoval problematické období v rozhovoru pro ESPN.

Conor McGregor začal slavit už na tiskové konferenci po své porážce od Floyda...
9. Conor McGregor prohrál v zápase roku UFC s Khabibem Nurmagomedovem, zaujaly...

„Nevím proč, měl jsem v sobě jed nebo tak něco. Nedělal jsem to, co jsem měl. Nežil jsem tak, jak jsem měl. Ale už se k tomu nevrátím. Udělal jsem chyby, ale jsem chlap, takže je přiznám a napravím,“ prozradil na sebe McGregor a upozornil, že takhle by se správný sportovec chovat neměl.

V přípravě na návrat do klece šel všechen alkohol bokem. Irský zápasník bere duel s Cerronem vážně. „Naposledy jsem se napil pár měsíců zpátky, možná tři-čtyři měsíce. Možná nejsem dokonalý, ale s plným břichem a dobrým spánkem se tomu blížím,“ prohodil o své soustředěnosti na comeback.

Informace o Conorově přípavě, aktuální formě a chuti skutečně nasvědčují, že by se mohl vrátit v plné síle. Mohl by znovu usilovat o zisk titulu i případnou odvetu s Chabibem Nurmagomedovem.

Autor:
Témata: Sport, UFC, Nizozemsko

VIDEO: Střílej po mně! Kameraman natočil téměř celý útok v centru Prahy

Premium Ve čtvrtek zemřelo rukou střelce Davida K. 14 obětí, 25 lidí je zraněných, z toho deset lidí těžce. Jedním z prvních na...

Máma ji dala do pasťáku, je na pervitinu a šlape. Elišku čekají Vánoce na ulici

Premium Noční Smíchov. Na zádech růžový batoh, v ruce svítící balónek, vánoční LED svíčky na baterky kolem krku. Vypadá na...

Test světlých lahvových ležáků: I dobré pivo zestárne v obchodě mnohem rychleji

Premium Ležáky z hypermarketů zklamaly. Jestli si chcete pochutnat, běžte do hospody. Sudová piva totiž dopadla před časem...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!