130 let

Conor McGregor se pochlubil svojí novou hračkou. | foto: Conor McGregor

McGregor si nadělil luxusní sporťák na vodu. Užije si ho coby přemožitel Pacquiaa?

Sport
  •   9:09
PRAHA - Vskutku luxusní dárek si nadělila bývalá hvězda elitní organizace UFC Conor McGregor. Irský zápasník si pořídil jachtu značky Lamborghini, vyvolávací cena tohoto limitovaného kousku je 3,4 milionu dolarů.

Devatenáct metru dlouhá, čtyřiadvacetu tun těžká, maximální rychlost 112 km/h a motor o výkonu 4000 koní. Bývalý šampion UFC v pérové a lehké váze Conor McGregor si pořídil novou luxusní jachtu značky Lamborghini.

Každý z těcho limitovaných kousků, kterých je na světě pouhých 63, navíc ještě může být vylepšen. Částka 3,4 milionů dolarů, tak nemusí být konečnou.

Zklamaný Conor McGregor byl přímo v oktagonu inzultován členem Rusova týmu.
Manny Pacquiao ve válečné zóně.

Očekává se, že jachta aktuálně šestnáctého nejlépe vydělávajícího sportovce světa (roční příjem 48 milionů dolarů), bude připravena k akci na začátku příštího léta.

„Je to superauto aklimatizované na vodní podmínky. Je mi ctí být jedním z 63 vlastníků a už se nemůžu dočkat na příští léto, kdy ho naplno vyzkouším,“ netají se McGregor.

Možná si ho bude v té době užívat už coby první bojovník, který má doma pásy z UFC a také profesionálního šampiona v boxu. Po úterním podpisu smlouvy s Paradigm Sports, která už nějaký ten rok zastupuje i irského bouřliváka, se totiž přiblížil jeho střet s Filipíncem Mannym Pacquiaem. Legendární boxer a senátor své země je šampionem WBA ve velterové váze.

 McGregor se předtím chtěl ještě utkat v exhibici s bývalým soupeřem z UFC Dustinem Poirierem. Jednatřicetiletý Američan s charitativním soubojem v Dublinu souhlasil, ovšem do všeho se vložil jejich společný zaměstnavatel. Ir sice na jaře ukončil poněkolikáté kariéru, pořád ale „patří“ slavné lize, potažmo prezidentu Danu Whitemu.

Ten včera oznámil, že podzimní datum pro tento střet už volné nebude, nejbližší možností je termín 23. ledna 2021. Problémem ale je, že právě na konci ledna, či února se chtěl McGregor střetnou s „Pacmanem“ v boxerském ringu. Právě v tomto čase má Pacquiao volno od svých politických starostí.

Jak to vše nakonec dopadne?

Autoři: David Ako, Antonín Vavrda