Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Mourinho skončil v Chelsea

Nečekané věci se dějí v londýnském fotbalovém klubu Chelsea. Po třech letech překvapivě ukončil své angažmá v klubu Romana Abramoviče portugalský trenér José Mourinho. Na pozici trenéra ho nahradí Izraelec Avram Grant, dosavadní ředitel klubu pro fotbalové záležitosti. Asistentem zůstává Steve Clark.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

boleslav1

20. 9. 2007 17:39
jak

typicke.ja na brachu,bracha na me.zid klaus dosadil zida rotha na karlovu univerzitu.pakaz rasistycka,kterou je nutno vykopat do izraela.anglicani je uz VYKOPALI z anglie 3x a furt tam smradi lezou jak kakarouci.jim je mozno dekovat za ten svetovy bordel.kaka.

0 0
možnosti

mmf

20. 9. 2007 15:12
Avram Grant

nezůstane u mužstva ani půl roku , bude zajímavé číst zdůvodnění jeho odchodu . Své schopnosti by však nejlépe uplatnil ve fotbale českém , který , stejně jako Avram  jsou přeci vyvolení , neomylní, nejpoctivější a auta řídí vždy zcela ne/ožralí . Soukmenovec Avrama , Abramovič , má asi stejná pravidla výběru osob , jako vláda , parlament a Hrad po hadráku  v Česku .

Vždy , když dojde k nesmyslu , že si hráči doma podpalují krby stodolarovkami , výkon muštev i jedinců jde průběžně dolů , jako DNA při incestu . Rv Bruckner by tam, zazářil jak Haleyova kometa , Abramovič trefil kozla .

0 0
možnosti

boleslav1

20. 9. 2007 17:52
Re: Avram Grant

uz by taky meli vykopat toho zida cecha,zacina byt liability v brance,smrad.

0 0
možnosti

Petr B.

20. 9. 2007 15:01
Hm ..

Chelsea mi připadně jako u nás Sparta, za největší prachy nakoupený primadóny, od kterých se čeká 100 procentní výkon po celou sezonu a ejhle, chybí tu komunikace, soudržnost, naopak přebývá závist, osobní spory atd... Prachy asi nejsou všechno.

0 0
možnosti

Byvaly Ostravak

20. 9. 2007 14:35
Chyba Abrahamovice

Avram Grant je dobrym trenerem,ale absolutne se nehodi do anglicke ligy.Mentalita anglickych hracu je uplne jina nez israelska .Israelsti hraci jsou lini tezce pracovat ,presto ,ze jsou mozna technictejsi,nez anglicti hraci.Grant dava duraz na to,aby jeho muzstvo neprohralo,zatim,co cilem dobreho trenera je-zvitezit!Grant je vuci hracum prilis pratelsky a to v profesionalni kopane nejde.Hraci musi mit pred trenerem respekt.Mozna proto Morinho prestal ovladat sve muzstvo.Izrael ma dobre basketbalove trenery a izraelsky basketbal je profesionalni-fotbalovi treneri mohou trenovat snad na Kypru!

0 0
možnosti