Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Mourinho zůstane v Chelsea

Sport

  18:08
LONDÝN - Trenér José Mourinho zůstane v Chelsea i po skončení sezony. Ředitel klubu Peter Kenyon na webové stránce anglického mistra prohlásil, že Chelsea za Mourinhem stojí a nemá v úmyslu se jej zbavit. Portugalský trenét vede klub už třetí sezonu a dvakrát získal ligový titul.

Jose Mourinho foto: Jane MingayAFP

"José má u nás smlouvu do roku 2010 a dodrží ji. Nevyhodíme ho, má plnou podporu klubu. Taková je situace, všichni jsme zajedno," uvedl ředitel Chelsea. Mourinho měl mít spory s ruským majitelem Romanem Abramovičem.

V posledních době se vyrojily spekulace o možných nástupcích portugalského trenéra. Kenyon podobný seznam rázně popřel. "Nejdůležitější je, aby šlo všechno v Chelsea normálně dál a všichni vynaložili svou energii pro zisk tří zbývajících titulů," dodal klubový ředitel.

Londánský klub je letos zatím druhý za Manchesterem United. Má už ale Ligový pohár a je stále ve hře stále o další dvě trofeje. V Lize mistrů Chelsea čeká semifinále s Liverpoolem a v Anglickém poháru očekávané finále s Manchesterem.

Autoři: ,

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...