Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nastal můj čas

Moc toho v noci na včerejšek nenaspal. Pavel Nedvěd (33) ještě naposledy přemítal o své budoucnosti u fotbalové reprezentace. „Proto jsem rád, že to rozhodnutí padlo a budu mít klid,“ prohlásil včera po poledni před novináři. V tu chvíli už bylo jasné, že si dnes oblékne český dres naposledy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

nezaujaty

19. 8. 2006 16:00
Cesi jste hlupaci

Vy Cesi jste ale hlupaci. Nedokazete ocenit jednoho z nejlepsich fotbalistu ktere kdy Ceska republika mela. Je videt jak jste prizemni v porovnani s jinymy narody.

0 0
možnosti

18. 8. 2006 9:45
Hraje divadlo

V záběru kamer hrál divadlo, jak prožíval českou hymnu a již věděl, že nechce žít v ČR. Prodal pozemky, nakupuje nemovitosti v Itálii.. Je to pos-aný frajer a nech si klidně táhne..

0 0
možnosti

řadový občan

17. 8. 2006 22:16
teď už jen děvky a bary

je to zhýralý hnusný milionářský snob (Y), teď už jistě bude mít více času na chlastání po barech, na radovánky s děvkama a projížďky v limuzínách a ve sporťácích ! ;-€

0 0
možnosti

VYMÍTAČ BOLŠEVIKŮ

18. 8. 2006 15:06
Re: teď už jen děvky a bary

Nedvěda nemusím a nechci se ho zastávat, jen jsem nikdy neslyšel, že by vymetal bary a běhal za děvkama. Podle všeho je to spíš rodinný typ člověka. Za to z tvého příspěvku přímo bije do očí, že jsi zapšklý malý český člověk, který Nedvědovi závidí jeho majetek. I kdyby chlastal a jezdil v sebelepších autech, tak na to má, je to jeho věc a tobě je do toho prd. Proč nejdeš radši vynadat nějakému strejdovi do hospody, o kterém celá vesnice ví, že manželce zahejbá, denně je v lihu a nestydatě se projíždí ve svém starém embéčku?

0 0
možnosti

celim

17. 8. 2006 13:51
Nejsem žádný expert

ale Nedvěd mi byl vždycky sympatický.Byl to především profík.Jako malý příklad mi stačí referát z tréningu před zápasem se Srby. O nic mu už nešlo, ale přesto trénoval jakozěsilý.Proč? On to asi jinak neumí. A kdyby bylo u nás víc takových profíků, tak by se dostavily i výsledky. Někteří ho považovali za primadonu, ale já si naopak myslím, že z něho vyzařovala solidnost a sebevědomí opřené o výsledky v kariéře! Bohužel nemá hvězdnou povahu jako třeba někteří jiní světoví fotbalisté, aby svoje úspěchy více komerčně využil a zpeněžil. Na druhé straně měl větší klid a byl méně obtěžován novináři. On je taková tichá hvězda jejíž prioritou je jeho rodina. To jsou moje dojmy. Snad se moc nemýlím.

0 0
možnosti

VYMÍTAČ BOLŠEVIKŮ

18. 8. 2006 15:09
Re: Nejsem žádný expert

mě je sice Nedvěd nesympatický, ale respektuji jeho fotbalové umění a v ostatních věcech mám stejný názor.

0 0
možnosti

jen tak

17. 8. 2006 10:57
dnes ráno cestou do práce jsem poslouchal rádio...

mluvili tam o Nedvědovi a o tom, jestli to bez něj zvládnem. Chvilku jsem se chtěl otočit a jet domů. Proč chodit do práce, když už Nedvěd nebude reprezentovat? Pak jsem se zamyslel a došlo mi, že kdybychom nastoupili včera proti Srbsku my tři co sedíme spolu v kanclu, zápas by dopadl stejně.Prohráli bychom. Takže jsem v práci a vím, že to bez něj zas nějak zvládem. Prohrávat s ním, nebo bez něj, není to jedno?

0 0
možnosti

PK62

16. 8. 2006 20:06
je to borec

vo tom zadna

0 0
možnosti