Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Nechápu lidi, že můžou něco takového udělat, říká o útoku na Kvitovou Krpálek

Olympijský vítěz v judu Lukáš Krpálek věří, že se tenistka Petra Kvitová úspěšně vrátí na kurty a znovu bude vozit trofeje. Dvojnásobná vítězka Wimbledonu se na turnajích objeví nejdříve v druhé půlce příštího roku, jelikož má po přepadení pořezané prsty a plnou zátěž snese až za šest měsíců.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

22. 12. 2016 20:33

Pan Krpálek by měl paní Kvitové dát základní lekci sebeobrany - že neměla chytat nůž, ale zápěstí útočníka.....

Doufám, že toho lumpa odsoudí za pokus o vraždu a k úhradě ušlého zisku Kvitové.....

0 0
možnosti

J. Vyskočil 157

22. 12. 2016 22:12

Přeborník v judu pan Krpálek teoreticky nemusí vědět o sebeobraně proti noži vůbec nic. I pokud by ji ovládal v tělocvičně, nikde není jistota, jak se člověk zachová v reálné situaci, kdy je vše úplně jinak (moment překvapení atd). A i kdyby člověk zachoval chladnou hlavu, ani potom není stoprocentní, že útočník se ze sevření zápěstí nevytočí atd. Vše je naprosto jasné a jednoduché pouze ve filmech s panem Segalem. Což je mimochodem též vynikající sportovec, nebo donedávna alespoň byl. Přeji všem, aby se do této situace nedostali. A tomu ubožákovi, který si "troufnul" na holku, přeji aby ho brzy dostali a pak si užíval v kriminále hloubkovou analýzu své osobnosti.

0 0
možnosti

22. 12. 2016 20:22

Já zase nechápu, že někdo nechápe. Vždyť je toho svinstva kolem nás opravdu dost a televize nás denně krmí jen násilnostmi. Neexistuje jediný vysílací den, kdy není v televizi kriminální film nebo seriál. Lidé dělají daleko větší svinstva, než to, co se přihodilo Petře. Akorát k jiným neštěstím se Krpálek nevyjadřuje, protože je mu to jedno.

0 0
možnosti

22. 12. 2016 20:35

Takže tobě to jedno není. Vyjádřil jsi se, ubohostí sobě vlastní a dál?? Předložíš nějaký zákon?? Založíš legální domobranu?? Změníš svět?? Leda prd. Jenom, když jsi se zde vyzvracel, Lesniaku!

0 0
možnosti

J. Ovar

22. 12. 2016 19:35

Já to taky nechápu pravda, ale divím se údivu těch co se tak diví asi neznají život žiji někde jinde v jiném světě a nezačnou chápat ani když se to vyloženě dotkne jejich životu přátel a to je smutné. Platí to hlavně na naše politiky. Media nás krmí ptákovinami co na svátky žerou snobi neskutečná zhovadilost když někteří nemají co do huby.

0 0
možnosti

J. Šimek 066

22. 12. 2016 20:15

Politici a mediální ptákoviny - máte rozedvojení osobnosti, nebo co to motáte do sebe ? :o)

0 0
možnosti