Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Německý trenér: Pískot jsme si nezasloužili

Trenér německých fotbalistů Joachim Löw přijal středeční porážku v Mnichově bez pocitů trpkosti. Snažil se v ní najít poučení a v rozhovoru pro agenturu DPA prohlásil, že si jeho tým ani po prohře s Českou republikou nezasloužil pískot publika.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jarda

19. 10. 2007 10:52
česká nátura

Jsme nějak moc nahoře, po jedné výhře si začínáme myslet, že nad nás není. Ceňme si vítězství, pamatujme si jak jsme ho dosáhli, buďme na něj hrdí a zůstaňme, proboha, na zemi, je zase další začátek, doufám, úspěšné vlny. Panu Brucknerovi úspěch přeju, svého času byl sice moc nahoře, jeho ego bylo hodně vysoké, ale dostal za "uši" a zjistil, že žádný strom neroste do nebe a poučil se z toho. Každý si to musí zažít, někdo dříve, někdo i tomhle věku a věřte, že nikdy není pozdě. Jen si pamatovat, jak mi bylo když jsem byl dole a nedělat machra. Ale to samozřejmě platí i pro hráče, možná především pro ně.

Jsem strašně rád, že naši vyhráli, moc jim to přeju, po těch, skoro až nenávistných útocích a článcích v novinách a všude jinde, včetně různých diskusí, to musí být obrovská satisfakce. Všimněme si, že nejen fanoušci, u kterých je to normální, ale i někteří "odborníci", ať již novináři, popř. páni Drlulákové, Luhoví a jiní, kteří hodně uměli fotbal a já si jich, jako fotbalistů vážil, mění názory, jako ponožky a přitom by oni měli nejlépe vědět, že udržet se na špičkové úrovni bez jakýchkoliv výkyvů po celá léta je nemožné ( zkuste hrát za zápas přes 60 zápasů za rok, ve kterých vždycky musíte !!!!!!!!!!!!!!!). Ale teď jsme vyhráli a najednou je zase vše OK a jsme nej na světě a trenér je bůh, ačkoli před nedávnem by si před ním pomalu uplivli a poslali ho do domova důchodců. Ale to je česká nátura.

Proto si velice vážím trenéra Německa, jak zareagoval na prohru a věřte tomu, že si z toho poučení opravdu vezme a že Němci budou už jen lepší. Pokud si tedy chceme odnést něco z reakce pana Lowa, vezměme si příklad z jeho uvážlivosti a schopnosti bez emocí zvážit jak tuto prohru, tak vše ostatní.

0 0
možnosti

boleslav1

19. 10. 2007 0:11
mozna

ze by meli nemci vic trenovat proti nemkam,aby se neco naucili.ted to vypada,ze by je asi zenske vykleply.i cechum by asi dali gola.

0 0
možnosti

roddie

18. 10. 2007 17:31
__

To je sportovní přístup. Uznat porážku, přiznat chyby, ocenit soupeře, vzít si ponaučení.

0 0
možnosti

blumfeld

18. 10. 2007 16:22
Prostě utřel...

Ta fotka nemá chybu.R^

0 0
možnosti