Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

New York udržel proti Denveru domácí neporazitelnost v NBA

Sport

  8:46
NEW YORK - Basketbalisté New Yorku jako jediní drží v NBA domácí neporazitelnost. Lídr Východní konference porazil v neděli Denver 112:106, před domácími diváky v Madison Square Garden neztratil žádné z osmi utkání. Takovou sérii na úvod sezony zažili Knicks naposledy v ročníku 1992/93.

New York Knicks (Tyson Chandler) foto: ČTK

Do sestavy Knicks se vrátil po douzápasové absenci kvůli zranění prstu Carmelo Anthony a svému bývalému týmu nastřílel 34 bodů. Denver ještě v poslední části vedl 88:80, ale potom domácí předvedli dvanáctibodovou šňůru. Ačkoliv Anthony tvrdil, že neměl proti Nuggets zvýšenou motivaci, jeho spoluhráč Tyson Chandler byl jiného názoru. "Vždycky jim chcete ukázat, o co přišli, a myslím, že dneska to viděli," řekl domácí pivot, autor 15 bodů a 12 doskoků.

V nevyrovnaných výkonech pokračují Los Angeles Lakers, kteří prohráli doma s Utahem 110:117. Od dvanácté porážky je nezachránilo ani 34 bodů nejlepšího střelce ligy Kobeho Bryanta. Lakers trefili 15 trojek, přesto už zkraje poslední čtvrtiny ztratili reálnou šanci na vítězství. Lídrem Utahu byl s 24 body Paul Millsap.

Oklahoma přehrála Indianu 104:93, zvítězila už poosmé v řadě a dělí se se San Antoniem o vedení v celé soutěži. Na sedmnácté výhře v sezoně se podíleli Kevin Durant 27, Kevin Martin 24 a Russell Westbrook 21 body.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!