Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Obviněného rozhodčího bránil majitel rybníka

Kroměřížský soud, který se zaobírá korupční kauzou fotbalového klubu 1. FC Synot, si dnes musel vyslechnout i majitele rybníka. Rozhodčí se v telefonátech většinou mezi sebou totiž domlouvali, jak si rozdělí "kapry".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gejza

24. 1. 2006 22:43
tohle prostě nejde pochopit
0 0
možnosti

Kakakakakapr

24. 1. 2006 16:35
Aha, tak majitel rybníka ?
Tak to by měli hoši  "jít na rok natvrdo za kapr" nebo případně abslovovat "výlet lanovkou na Kaprun"
0 0
možnosti

JuDr.Jaroslav Kapr

24. 1. 2006 15:55
Kapřík sem,kapřík tam..
Tuhle jsem slyšel,že v českých věznicích jsou špatné stravovací podmínky a vězni často trpí hladem.Jenom škoda,že soudkyně co soudí věc s kapříky už  dostala nabídku kapříků a naši hrdinové zůstanou na svobodě a neobohatí naše chudé věznice o kapříky,kterými  v tak velké míře disponují..
0 0
možnosti

JuDr.Jaroslav Kapr

24. 1. 2006 15:45
Krmení bankovních kont
Jako právník a bývalý soudce mohu na svou čest prohlásit,že i já jsem dostával za svou práci kapry.Proč jsem dostával za svou práci zrovna kapry?Je to jednodnoduché,kapři mají v sobě spoustu výživných látek,které jsem jako každý správný čech co po práci chodí na fotbal potřeboval ke svým výkonům.Dalším důvodem bylo,že když člověk při výkonu své profese v české justici dostává od svých souzených osob"které se chtějí stát pokud možno nevinné"dárky na přilepšenou,tak najednou disponuje ohromnými finančními toky,které musí nějakým způsobem nabrat ten správný tok na naše bankovní konta a kdo jinný než klasičtí čeští kapříci nám v našich českých podmínkách zaručí,že nám ten náš finanční tok doteče tím správným směrem až na ty naše typicky české nenasytné BANKOVNÍ ŽRALOČÍ KONTA???  Navíc,až jsou ty naše nenasytné žraločí konta dost tučné,je třeba jim zajisti trochu dietního krmeníčka.A co je nejlepší pro naše žraločí bankovní tučňáčky???,no přece kapříčci...
 
0 0
možnosti

jen tak

24. 1. 2006 7:23
Asi by měli jít za katr.
Jestli se upláceli penězi mebo rybami, je vedlejší. V takové Nové Kaledoni, kde měli v minulém století jejich mušlové peníze význam jen při nákupu manželky, byly ryby běžným platidlem.
0 0
možnosti

Nemo

24. 1. 2006 6:13
Je to fialový hnus...
Takové stádo sviní,jaké se sešlo ve vedení fotbalu v čele s Košťálem a celá ta suita s rozhodčími a bafuňáři okolo,to se fakt hned tak nevidí.
Jsou to už skoro takové kreatury,jako politici.
Řešení je snadné.Po třiceti letech jsem přestal chodit na ligu.Koho by také zajímala předem zrežírovaná divadla.
Galaxie s přenosy z nejlepších evropských lig je skvělá náhrada.Ať si všichni ti parchanti kolem českého fotbalu tančí ty své korupční tanečky - ale beze mne.Prázdné stadiony jim ostatně nikdy nevadily,jen když je v rybníce dostatek kapříků...
0 0
možnosti

VDC

24. 1. 2006 1:59
Tak to se na to vybleju - esli mi rozumis...
Ucastni se vylovu rybnika - a ryby mu poslou primo na ucet, "nebudem to komplikovat". Tak to jsem nevedel, ze banky prijimaj i naturalie.  Cesky soudnictvi stoji za velky H O V N O ! Hajlujici skinhead jenom mava rukou a rika "si hraj!", kaprik ja ryba, Gross je v pohode... Je to k zbliti. Za Husaka se to muselo holt tak brat, ze se nic nezmuze, ale ted je to stejny, akorat pod plastikem "demogracie" a hlavne nacpanejch kapes kdejakyho ksindlu.
0 0
možnosti

Petr Milota

24. 1. 2006 0:23
U nás v Kocourkově aneb nechoďme do divadla ale k soudu
Jestliže se v soudní síni dá s klidnou tváří vyložit výrok pět na stole v českých jako jednání pěti vládních úředníků u jednoho stolu, není se co divit, že si z tohoto nového divotvorného jazyka, který nám v souvilostis korupcí vznikl, vzali příklad i jiní...Proto také 30 kapříků v obálce nebo na účet v soudním překladu znamená 30 ryb z výlovu rybníka bodrého osmdesátiletého stařečka, předaných zřejmě v kádi (obálce) nebo převezených rovnou do jiného rybníka (účtu).      Nastávají nám teď  zlaté časy soudnictví, soudní budovy budou praskat ve švech a divadlům zbydou jen oči pro pláč, protože takto levná a přitom vtipná představení nemá v repertoáru žádné z nich...
0 0
možnosti

arthur longen

23. 1. 2006 21:01
krouti se jak gross
u parlamentniho slyseni. hanba vam!! stydim se za to ze jsem cech jako vy, prasata
0 0
možnosti

hombre

24. 1. 2006 0:59
Re: krouti se jak gross
To nejsou Češi, za to se nestyď, to jsou jen sociální demokraté, kteří pocházejí od komunistů, to je v pořádku!.
0 0
možnosti

Jan

23. 1. 2006 20:50
Obviněného rozhodčího bránil majitel rybníka? A miliardové zlodějiny ve sportu vás nezajímají??? Viz: SAZKA, její estébácký ředitel Aleš Hušák, ČSTV, Atlanta Save, komunistický velkokapitalista soudruh Martin Ulčák a jejich kriminální rudé impérium!
Obviněného rozhodčího bránil majitel rybníka? A miliardové zlodějiny ve sportu vás nezajímají??? Viz:
SAZKA, její estébácký ředitel Aleš Hušák, ČSTV, Atlanta Save, komunistický velkokapitalista soudruh Martin Ulčák a jejich kriminální rudé impérium!
0 0
možnosti

L

24. 1. 2006 7:41
neplati dane
Estebacka firma sazka neplati dane. Ma na to vyjimku. Rad bych vedel, jestli by
takova sazkova firma mela vyjimku na dane, kdyby nebyla estebacka. Odpovim
si sam.
0 0
možnosti