Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Hvězdný Pacquiao sám sebe knockoutoval: 'Zvířata jsou lepší, než gayové'

Filipínská boxerská legenda Manny Pacquiao platí za silně katolicky smýšlejícího člověka, který se modlí vlastně téměř pořád. Jenže ke katolické církvi tak nějak neodmyslitelně patří i určitá zažitá témata. Vedle potratů také homosexualita. A právě toho druhého se sedmatřicetiletý Pacquiao v úterý dotkl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Škodák

18. 2. 2016 9:53

Mnoho vrcholových sportovců nemají čas na pořádné vzdělání,protože se musí plně věnovat tomu sportu,v kterém intenzivně makají,makají a makají. Tyrš řekl:„V zdravém těle,zdraví duch,ale současně je třeba pěstovat také ducha".Člověk má stránku duchovní a fyzickou a to by mělo tvořit psychofyzickou jednotu. Tato jednota u všech,kteří převážně pěstují jen tu stránku tělesnou,je potom narušena a podle toho také vypadá. Zvláště u boxerů je přes veškerá opatření mozek vystaven otřesům a mnohým se podepíše na kvalitě myšlení! To je asi také případ tohoto boxéra.Jinak by takovou kravinu nemohl říct,protože právě v přírodě u většiny druhů savců jsou homosexuální projevy četnější,než u lidí!!!

0 0
možnosti

17. 2. 2016 22:20

Běžte už s homosexuálama do (_._), jim se to konečně možná taky bude líbit! Ať žije Pacquaio, rozumný muž. Ujetý je "pokrokový svět", stejně se ti pitomci pustili i do Isinbajevové když podpořila ruské zákony zakazující propagaci homosexuality.

0 0
možnosti

J. Tobby

17. 2. 2016 22:15

Dle názoru pomateného mediálního pracovníka na Lidovkách. :D

0 0
možnosti