Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Pak že jsou zakázané tělesné tresty. Koukalová ‚dostala‘ od trenéra přes zadek

Sport

  6:00
POKLJUKA - Trenér českých biatlonistek Zdeněk Vítek říkal v letní přípravě před probíhající sezonou o Gabriele Koukalové, že s ní není kloudného slova, protože při trénincích ztrácela motivaci, takže měl sto chutí Gábině nasekat na holou. Úřadující vítězka Světového poháru se však nejen jeho překvapila, jak se dokázala připravit na úvodní podnik nového ročníku SP v Östersundu, kde skončila první a třetí. Před pátečním sprintem ve slovinské Pokljuce si proto oba zažertovali v tom, že na fotografii Vítek hůlkami naznačuje, že Koukalovou skutečně chce přetáhnout přes hýždě.

Zdeněk Vítek se hůlkami napřahuje k úderu a Gabriela Koukalová si ho u toho fotí. foto: Facebook Gabriely Koukalové

Vytahané kalhotky, zlodějka lyží, zaspané starty, trable na střelnici. To je zmatkářka Gábina

„Hurá, je skvělé být zase na Pokljuce! Slunce během tréninku svádělo ke slunění, ale díky Zdendovi Vítkovi mi to dlouho nevydrželo. Pak, že jsou zakázané tělesné tresty!“ vtipkovala druhá žena průběžného pořadí SP pod fotkou, kterou pověsila na facebook.

Ve středisku, kde česká výprava pravidelně v létě, ale i přes Vánoce trénuje, jsou čeští biatlonisté jako doma, což potrdila kometa letošní sezony, desátá v pořadí SP Eva Puskarčíková, která si „vychutnávala“ masáž.

Pod fotku na instagramu, na níž se směje na masérském křesle, přidala hashtagy mučírna a bolest, pak však maséra českého týmu pochválila slovy: „Bez něj by to bolelo ještě více.“

#karpich#mordor #mucirna#bolest#alebeznejbytobolelojestevic#ajepobolesti

Fotka zveřejněná uživatelem Eva Ml Puskarčíková (@eva.puskarcikova),

V pátek od 14:15 Koukalovou i Puskarčíkovou čeká v Pokljuce úvodní sprint na 7,5 kilometrů, v němž byla Gábina v Östersundu třetí.

Už od 11:30 mají stejnou disciplínu na trati 10 kilometrů na programu muži, včetně sedmého biatlonisty ze stíhačky ve Švédsku Michala Krčmáře.

Koukalová si v kariéře připsala třiadvacet vítězství ve Světovém poháru.
Gabriela Koukalová si oddechla. Dobře rozjetý závod dovezla k triumfu.
Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!