Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Známý boxer Pála vystoupil jako řečník na Staromáku. Pak seskočil z pódia, aby se postavil chuligánům

Byl jedním z těch, kteří dostali slovo při nedělní odpolední demonstraci proti vládním omezením způsobeným šířením koronaviru. A dle Ondřeje Pály (36), bývalého špičkového českého boxera, šlo vše po celou dobu dle plánu. „V sobotu jsem se sešel s organizátory i představiteli chuligánů Sparty a Baníku. Řekli jsme si, co a jak. A ono to fungovalo. Ten závěr nechápu a mrzí mě. Degradovalo to celou snahu všech, kteří se na organizaci podíleli,“ řekl Pála v rozhovoru a Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P76e66t11r 15B48a17l69c31a71r

20. 10. 2020 21:11

Vážím si toho, co dělá Tomáš Šebek z Doktorů bez hranic, ale jeho vyjádření jsou poněkud nekonzistentní. V jednu chvíli říká "ale u nich nebudete mít ani jednoho zdravotníka" a o kousek dál, že ti zdravotníci nebudou sehraní.

Kromě toho, že zcestoval celý svět, je vidět, že nebyl v halách v Letňanech, tam se nebude řešit "přívod energie, odpady a tak dále", protože to tam už je.

0 0
možnosti
Foto

Tak na jednu stranu Pálu chválím za snahu zakročit, na druhou ale jeho kydy, jak prošel čtyři nemocnice a nic neviděl, byly jak od imbecila z pomocné školy.

0 0
možnosti
Foto

Tak to jste tedy, pane boxére, asi neslyšel jakéhosi Miloše Knora, či snad pravdivěji - lžete. Miloš Knor dav podněcoval, snažil se zalíbit, vyzýval k bojkotu a nakonec zlatý hřeb - chtěl hlasy, že se prý stane prezidentem a všechny ty nesmysly zarazí. Chtěl dav vyburcovat, což se mu také do jisté míry povedlo. Takže nám tu nekecejte, vážený pane boxére.

0 0
možnosti

Psal jsem to už včera a napíšu to i dnes. Covid existuje, zrovna jim procházím. Sociální odloučení je hrůza, ale je potřeba. Blbečci co včera házeli po policistech koše a kamení, bych doporučil návštěvu u mne. Potřesem si rukou, někoho obejmu nebo zakašlám do tváře. Abyste pochopili jak moc jsou tyto opatření potřeba. Řekneme si za týden hňupi. Nemocnice jsou přeplněné. Jestli si byl Pálo na ortopedie, je jasný, že si neviděl nikoho kdo má covid. Troubo.

0 0
možnosti

Ještě jedna věc k tomu. Velký díl veškerému zdravotnickému personálu. Máte můj neskonalý obdiv. Já bych tu práci nedělal ani za 10 zlatých prasat. Děkuji i policistům co včera zasahovali proti 'demonstrantům'. Profesionální práce.

0 0
možnosti

«Byl jsem z organizace naprosto spokojený, všichni si to pochvalovali, všichni ze spolku HON byli nadšeni...» Sice nikdo nedodržoval nařízení ohledně maximálního počtu demonstrantů, rozestupů nebo roušek, ale hlavně že byli všichni naprosto spokojený. A pak seskočil, a šel si taky bouchnout. Úplný lidový hrdina.

0 0
možnosti

Když byl pan Pála prý všude, jen ne na ARO, tak by se snad mohl (nejen on, ale všichni , co mají covid za nemoc "těch, co by stejně umřeli") aspoň kouknout tady na tyhle fotky.... třeba jim něco dojde....

https://zpravy.aktualne.cz/galerie-a-videa/foto-koronavirus-aro/r~bc9870860fbc11ebb408ac1f6b220ee8/r~d8837c120fb911eba7deac1f6b220ee8/

0 0
možnosti

P64e89t44r 17L49a43p31i59š

19. 10. 2020 12:02

Ondro Pálo pamatuj, že mlčeti zlato. Doporučuji Ti přestat číst "pravdivé" informace z Facebooku a třeba zavolej Čtvrtníčkovi a ten Ti řekne jaký je ten vir sranda. Box je krásný sport, ale těmito svými názory mu dobrou pověst neuděláš :-)

0 0
možnosti

Ukradeno jinde : Zajímavá situace - průměrné IQ na demonstraci zvyšovali nejen přítomní policisté, ale dokonce i jejich koně.

Omlouvám se autorovi za kopírování , ale fakt se mi to moc líbí.

0 0
možnosti

Co to ale vůbec bylo za nápad, spojovat demonstraci, při níž prý chtěli vyjádřit svůj názor, že covid "nesmí lidem zničit životy|" (tím, že by měli být ohleduplní vůči rizikové skupině), s vystoupením fotbalových ultras??

(Takovej de bilní nápad by opravdu, ale opravdu nikdo z "demobloku|", jemuž se tohle dává na triko, neměl. )

Výrok jednoho z demonstrujících|: "Děti patří do školy, lidi do práce, a astmatici do hrobu"....mluví za vše

Mimochodem, - vzhledem k tomu, že do rizikové skupiny kromě starých a oslabených patří všichni s nadváhou, tak by mě moc zajímalo, kdo v Česku do nějaké rizikové skupiny nepatří? Děti a puberťáci?

0 0
možnosti

Já smekám před doktory a zdravotním personálem, kteří v práci jedou na doraz a pak přijít domů a slyšet a číst pořád dokola o tom, že to, co v práci dělají, je jen "nafouknutá mediální bublina|", a dívat se na transparenty demonstrantů ve smyslu: "Jak zlikvidovat covid ?- zrušit ČT, nečíst noviny"...

Ti z nich, kteří se snaží upozornit, že to je jinak, dostávají nenávistné vzkazy, že |"šíří paniku", - a pak musejí ošetřovat nějaké pomlácené de bily, kteří se přijeli porvat na Staromák, protože nemůžou na Baniku.

Musí to být marnost....

0 0
možnosti