Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Pála odmítl lukrativní nabídku: boxovat s Chisorou ve Wembley

Sport

  14:15
PRAHA - Český profesionál těžké váhy Ondřej Pála nebude boxovat s kontroverzním Britem Dereckem Chisorou 20. dubna na fotbalovém stadionu ve Wembley. Nabídku ve čtvrtek večer definitivně odmítl kvůli tomu, že by měl příliš krátkou dobu na přípravu.

Ondřej Pála nastupuje k zápasu o titul organizace WBO foto: Václav Mudra - MÉDEA

"Nabídka to je rozhodně zajímavá. Problém je, že od chvíle, kdy nám přistála na stole, bych měl na ostrou přípravu tři týdny. A ačkoliv jsem neustále v tréninku, tohle je hrozně málo, nešel bych do toho zápasu maximálně připraven a stoprocentně přesvědčen, že můžu vyhrát," uvedl Pála pro server profiboxing.cz.

Chisora se chtěl s Pálou utkat na konci dubna v prvním zápase poté, co v polovině března dostal po roce zpátky britskou licenci. O tu přišel kvůli rvačce s krajanem Davidem Hayem na tiskové konferenci v Mnichově. Předtím na sebe strhnul pozornost, když plivnul do obličeje Vladimiru Kličkovi.

Pála je českou jedničkou těžké váhy a byl mistrem Evropy organizace WBO, ale vloni v březnu jej o titul připravil knokautem Němec Konstantin Airich.

Od té doby absolvoval Pála dva vítězné zápasy. V Praze porazil technickým k.o. krajana Radovana Kůču a pak v Minsku v půlce února na body Jurije Bychovceva.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!