Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pavel Zíka: Dnešní hit? Mladí hráči

Po týdnu je tu další pokračovaní rozhovoru s majitelem marketingové skupiny společností SPORT INVEST Pavlem Zíkou. Tentokrát na téma, které tíží také šéfa UEFA Michele Platiniho, a to odchody mladých hráčů do zahraničí. Zde je exklusivní pohled na tuto problematiku očima hráčského agenta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ml77

1. 12. 2008 12:53
OMEZENI FIFA

Planovane omezeni postu cizincu by bez pochuby bylo prinosem pro fotbal, jen agenti by rozhodne meli mene prace :-). Vemte si viteze LM za poslednich par let, kdy doslo k nejakemu prekvapeni, naposledy Porto.

0 0
možnosti

Vašek

25. 11. 2008 12:33
Že umírají předčasně na hřišti asi nevadí

Statisíce dětí je vtahováno předčasně do fotbalu. Jejich lovci je vyhledádají už v mateřských školkách a neustále snižují věkovou hranici, kdy dítě začíná trénovat a hrát. A nebudu daleko od pravdy, když uvedu příklad Rosického. Nemůže být v jeho případě jiný důvod, než jeho předčasné vtažení do výkonnostního fotbalu. Nikdo není ze železa a má se pohybově vyvíjet postupně v souladu s věkem a somatickými možnostmi. A na to se kašle v celém světě jen kvůli penězům. Peníze jsou na nic, když hráč umře mladý.

No a agenty hráčů z toho nelze vyjmout. Přiživují se na tom.      

0 0
možnosti