Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Petera už olympiádu nechce

Výzva Tomáše Petery, aby Praha stáhla kandidaturu na olympijské hry v roce 2020, vyvolala na Českém olympijském výboru (ČOV) údiv. Šéf společnosti Praha olympijská v rozhovoru pro MF Dnes označil kandidaturu Prahy na olympiádu v roce 2016 za propadák, zmínil se o nefunkčnosti osy primátor Prahy Bém - vedení ČOV - Petera a prohlásil, že na olympijském výboru mají pocit, že magistrát kandidaturu zaplatí, ale vše budou řídit právě na ČOV
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

MOD

28. 5. 2009 23:49
nejdříve je potřeba trestně dořešit MS v Liberci

nejdříve je potřeba trestně dořešit  MS v Liberci a hned na to trestně řešit zjevně vytunelované destíky milionů na "přípravu" LOH v Praze pod taktovkou Béma a jeho melodyboys- kamarádů.

0 0
možnosti

MOD

23. 5. 2009 21:08
Bém, Petera a další kamarádi Béma již své miliony dostali...

Bém, Petera a další kamarádi Béma již své miliony za přípravu nesmyslu dostali,.... takže je potřeba s hrdostí odejít... OMYL - ten zjevný tunel za hodně set milionů Kč nelze Bémovi a pražské ODS jen tak zapomenout. Never.

0 0
možnosti

kecálek

23. 5. 2009 14:48
ČOV

ČOV je běžně užívaná zkratka pro Čistírnu Odpadních Vod čili ČOVku (Y).

A kandidatura na Olympiádu je nejsprotší tunel v dějinách ČR.

0 0
možnosti

piper

23. 5. 2009 11:38
no už si přišelna svoje

tak ji nehce to je jasné

0 0
možnosti

Pamětník 2

23. 5. 2009 11:31
Petera už olympiádu nechce

Jsem přesvědčen,že mnoha lidem otevřelo oči Ms v lyžování v Liberci.Ono to zase takové zviditelnění nebylo,ale ti kteří ho odsouhlasili byli napadáni za nadměrné náklady.Dnes budeme mluvit o OH v Praze ,které by stály určitou částku,ale než k tomu dojde náklady se zvýší 2x až 3x.Kdo bude zase obviněn?Stejně tak považuji za nepochopitelné jednorázové akce v Praze i Karlových Varech,kde se tahají stovky tun sněhu,aby se mhlo o někom hovořit,ale netroufám si tvrdit,že to dá něco sportovcům,nebo i divákům.Ale to už je jenom můj soukromý názor,ke kterému by měli spíše říci ti,co v těchto městech žijí.Ale s OH,každopádně opatrně.

0 0
možnosti

kecálek

23. 5. 2009 14:51
Re: Petera už olympiádu nechce

Bohužel tu nejde o olympiádu v Praze, ale v ČR - pokud to Praha zaplatí ze svého, tak to sice bude katastrofa, ale ať. Jenže to bude obrovský tunel na rozpočet ČR - ta podvodná studie co si Bém nechal zpracovat sice uvádí, že Olympiáda bude "zisková", ale už neuvádí, že ten zisk nebude ani 50% příspěvku ze státního rozpočtu na její konání, který je v ní zakalkulován na straně příjmů (tj. jako součást zisku a nikoliv dluhu).

0 0
možnosti

dupro

23. 5. 2009 11:19
někdo dostal strach po zkušenostech

z Liberce? Nedivím se.

0 0
možnosti

Pája

23. 5. 2009 9:57
o žádnou olymPYJádu nejde.

Jde jen a pouze o kandidaturu. Kandidovat a kandidovat až do zblbnutí. Na to lze uvolnit snadno peníze bez větší kontroly a to je smyslem celé akce. Do teď profrčelo na "kandidaturu" asi 70 mil. A co se za ně udělalo? Studie, trapné bilboardy, zahraniční cesty. Tedy všechno jsou to těžko kontrolovatelné výdaje.

To je celé, oč Bémovi a Paroubkovi (klucí z magistrátu se mají stejně rádi, ať jsou z jakékoliv partaje).

Uspořádat OH není už taková selanka, peníze by byly pod větší kontrolou a muselo by se za ně skutečně něco vybudovat.

0 0
možnosti

idol

23. 5. 2009 9:30
Dokud je na Hradě Táta Zlodějů, příprava Olympiády by byla

........ zlatý důl, to Pája Bémů ví moc dobře!!Rv;-D

0 0
možnosti