Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Plíšková získala v Brisbane dvanáctý titul v kariéře. V žebříčku se posune na sedmé místo

Sport

  10:44
Brisbane (Austrálie) - Tenistka Karolína Plíšková získala znovu po dvou letech titul na turnaji v australském Brisbane. Pátá nasazená hráčka otočila finálový duel s Lesjou Curenkovou z Ukrajiny, která si v rozhodující sadě podvrtla levý kotník. Po vydřené výhře 4:6, 7:5 a 6:2 získala Plíšková dvanáctý titul v kariéře.

Šestadvacetiletá svěřenkyně Australanky Rennae Stubbsové se nyní díky titulu posune v žebříčku dvouhry na sedmé místo před krajanku Petru Kvitovou. Zdroj: https://www.lidovky.cz/sport/ostatni-sporty/pliskova-ziskala-v-brisbane-dvanacty-titul-v-kariere-v-zebricku-se-posune-na-sedme-misto.A190106_104433_ln-sport-ostatni_ele foto: ČTK

Bývalá světová jednička Plíšková v Brisbane začala sezonu vavřínem rovněž v roce 2017. Šestadvacetiletá svěřenkyně Australanky Rennae Stubbsové se nyní díky titulu posune v žebříčku dvouhry na sedmé místo před krajanku Petru Kvitovou.

Tenistka Karolína Plíšková získala znovu po dvou letech titul na turnaji v...
Bývalá světová jednička Plíšková v Brisbane začala sezonu vavřínem rovněž v...

Plíšková by se měla s Curenkovou znovu střetnout hned v 1. kole turnaje v Sydney, který začne v pondělí a je generálkou na Australian Open. Dá se ale předpokládat, že se Ukrajinka ze soutěže odhlásí, a možná to udělá také Plíšková.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!