Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pokerový milionář: Zůstanu ve svém bytě, stačí mi

Dostal poker na titulní stránky všech českých médií. Ve finále Světové pokerové tour vyhrál Martin Staszko téměř sto milionů korun. "Do luxusu se ale stěhovat nebudu," říká v rozhovoru pro LN.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Chaloupka

13. 11. 2011 20:23
ten pán ještě netuší co ho čeká

najednou zjistí kolik bude mít potřebných známých a když jim nedá peníze bude brzy pro okolí za vyvrhele . Prostě závist lidská  je obrovská . Pán nejlépe udělá když se odstěhuje do zahraničí a případně se přejmenuje.

0 0
možnosti

J. Kottas

13. 11. 2011 18:01
Poker patří k hazardním hrám

pouze tehdy, když ji hraje o peníze blbec s buňkami  gamblera. Staszek je pokerový umělec a v hlavě to má v pořádku. Kdyby s takovým přístupem hráli hráči na automatech s možností výhry, MUDr. Nešpor by byl bez práce a slovo gambler by vymizelo  ze slovníku.

 Držím mu palce, je to eso.

0 0
možnosti

Z. sohorova

13. 11. 2011 14:42
:):)

Poker nema se sportem vubec nic spolecneho Poker je hazardni hra a jen  a zase jen stesti jak karty padaji Je jiste ze kazdy hrac musi znat perfektne pravidla hry a potom uz zalezi na velkem stesti,tak ze?   Zadny sport,ale karetni hazardni hra i kdyz moc zajimava,kdyz vyhravate:):) Hraji nekdy pokera v nasi rodine ale zatim nemam stesti porad prohravam male castky.  Sestra je na tom o moc lepsi vyhrava:):)

0 0
možnosti

S. Donát

14. 11. 2011 10:00
Re: :):)

Dovolil bych si nesouhlasit - štěstí je v pokeru až na posledním místě. Daleko větší roli hraje psychologie, pozorovací schopnosti, matematika, trochu toho herectví, kombinační schopnosti, trpělivost a pak teprve přichází to štěstí. Kdyby to bylo celé jen o štěstí, rozhodně bychom u finálových stolů velkých turnajů neviděli pořád ty stejné tváře. Pokud neustále prohráváte se svojí sestrou, bude to spíš tím, že ona je zmíněnými schopnostmi nadána více než Vy. Proto poker považuji za sport, nikoliv za hazard. Hazard je podle mě taková hra, kde štěstí hraje roli hlavní, nebo jedinou.

0 0
možnosti