Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Povečeřet s Tysonem v Praze? Připravte si 3 miliony korun

Snad každý český boxerský fanoušek si již do svého kalendáře zaškrtnul datum 19. října letošního roku. Důvod je nasnadě. Na šestidenní návštěvu Prahy přiletí zlobivé dítě (v jeho případě spíše zvíře) profiboxu, Mike Tyson. Jeho návštěvu však i tři týdny po oficiálním oznámení obestírá mlha nejasností.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Farmačka

23. 8. 2010 8:26
Jedna z hovadin a nesmyslných akcí na našem území.

Kdopak si mastí kapsu na podobných nesmyslných aktivitách? Komu to ogranizátoři pomáhají zvýšit životní úroveň?? Bývalý problémový tvor, kriminálník, feťák a násilník si jede pro peníze do ubohého Česka? Předpokládám, že organizátoři to nebudou, kdo pozve bývalého boxera na večeři. Podobným podnikem bylo pozvání Bolta aby uběhl 300m za 20 milionů!!! Opičíme se po manažerech nejbohatších zemí světa a řešíme otázky neskutečného zadlužování státu amatérkými vládami po r. 89. Kdopak to u nás žije mimo realitu? 

0 0
možnosti

R. Švehla

24. 8. 2010 10:27
Obyčejný kapitalismus !

No moje řeč, pane Farmačko, moje řeč !

Ubozí vykořisťovaní pracující budou návštěvou brutálního Američana ožebračeni ještě více, vykořisťovatelé ještě více zbohatnou. A tak to půjde dál, až dolních deset milionů zajde hlady a na běžné nemoci, a přežraní kapitalisté se zalknou tukem. Pak naši vylidněnou vlast zahraniční imperialisté přemění na jedno velké golfové hřiště.

Naštěstí máme ještě naději : Co nejrychleji prosaďme předčasné volby, a v nich konečně zvolme opravdové zástupce lidu. Naše dvě bratrské Strany smetou kapitalismus a demokracii, a utvoří opravdu profesionální vládu, po které voláte. To jest vládu, která od roku 1989 u nás nebyla, s výjimkou krátkého šťastného údobí vlády našeho předsedy, přítele ing.Jiřího Paroubka.

Vláda lidu vyžene Tysona i ostatní americké pijavice, zatkne vykořisťovatele, "jejich" majetek vrátí lidu. Státní dluh se brzy vrátí na úroveň roku 1989 (0,0 Kč), lid se po dvaceti letech konečně pořádně nají, děti se budou opět šťastně smát, naše písně poletí do oblak. A tančit, tančit se bude všude !

Volte návrat štěstí a blahobytu rozvinutého socialismu !    ***    Volte ČSSD a KSČM !

0 0
možnosti

J. Vargulič

23. 8. 2010 7:16
A ještě..

A ještě mu vezměte sváču..

0 0
možnosti