Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Sport

Praha se osvědčila. Global Champions v parkuru vyvrcholí v Praze i příští rok v listopadu

ilustrační snímek foto: ČTK

PRAHA - Parkurová série Global Champions vyvrcholí za rok znovu v pražské O2 areně. Třetí ročník Prague Playoffs se uskuteční od 19. do 22. listopadu 2020. Vstupenky se začnou prodávat už 10. prosince. Dnes to oznámili pořadatelé.
  20:00

Parkurový svátek v Praze. Na podpis Kellnerové neváhali lidé čekat ve frontě táhnoucí se desítky metrů

Ve finále Global Champions League bude stejně jako letos startovat šestnáct týmů. Ve hře mohou znovu být i Prague Lions, kteří pro letošek mají v kádru i českou jezdkyni Annu Kellnerovou. 

Ta letos nemohla závodit kvůli následkům jarní zlomeniny stehenní kosti. Znovu se uskuteční také Super Grand Prix pro osmnáct nejlepších jezdců sezony.

Organizátoři se rozhodli tentokrát spustit předprodej vstupenek už před Vánoci. 

Global Champions Prague PlayOffs (Anna Kellnerová při autogramiádě)
Global Champions Prague PlayOffs: Jessica Springsteenová

„Jak při premiéře, tak v rámci druhého ročníku nás zájem veřejnosti o vrchol parkurové sezony potěšil,“ uvedl v tiskové zprávě předseda organizačního výboru Global Champions Prague Playoffs Jan Andrlík.

„A proto jsme se rozhodli vyjít jim vstříc a začít s prodejem vstupenek na třetí ročník už v prosinci. Věřím, že pro spoustu fanoušků parkurového sportu bude vstupenka na Prague Playoffs dobrým tipem na vánoční dárek,“ dodal.

Letošní ročník Prague Playoffs skončí v O2 Areně v neděli. Dnes večer je na programu soutěž jednotlivců, v neděli bude finále družstev o Super Cup. Domácí tým Prague Lions vypadl v pátečním semifinále.

Autor: