Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

'Problém Kvitové? Ona. Nikoliv Petkovičová'

Mnozí od ní očekávali jedno vítězství za druhým. Jenže česká tenistka Petra Kvitová, vítězka Wimbledonu, se trápí. Na následné dvojici turnajů totiž vypadla už v úvodních kolech shodně s Andreou Petkovičovou. "Musí se dát rychle dohromady, jinak může mít na US Open velké problémy," varuje Denisa Chládková, tenisová trenérka a někdejší 31. hráčka světových tabulek.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Vargulič

19. 8. 2011 17:47
Blázni..

od ní očekávali jedno vítězství za druhým..Blázni, kteří neznají tenis (je fakt, že v různých diskusích dost takových bylo)..Lidé s reálnějším uvažováním očekávali, že problémy mohou být a ony se dostavily..Teď se ukáže, jaká tenistka PK je a jaká v budoucnu může být..Myslím, že zas bude vyhrávat, ale nikdy nebude porážet jednu soupeřku za druhou..Světová špička je vyrovnaná a PK má nesporné přednosti, ale třeba i menší slabiny..

0 0
možnosti

J. Tetenka

20. 8. 2011 3:36
Re: Blázni..

Ano výpadky být mohou, ale, že se nedostaví u dalších světových hráčů, neznám wimbl.vítěze, který by tak lehce prohrával na dalších turnajích jako Petra. Je vidno, že Petra vyhrála Wimbledon souhrou všech šťastných i nešťastných náhod, nevěřím tomu, že tento triumf ještě někdy zopakuje kdekoliv ve světě. Jisté ale je, že ji to už nikdo nikdy nevezme, přeji jí to,

0 0
možnosti