Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Prý jsem mohl skončit jako Mrázek

Po nocích sepisoval obsáhlou zprávu, v níž seřadil všechny kauzy, které v posledních letech hýbaly českým fotbalem. Jiří Kubíček (52) teď s napětím čeká, jak na informace zareagují delegáti jeho zítřejšího jednání v Praze. „Celé si to platím sám, vyjde mě to odhadem na 100 tisíc korun, a to jsem od svazu od roku 1993 nedostal ani desetník,“ říká o své akci v Průhonicích Kubíček.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Robert

30. 1. 2009 10:16
Stb

To je zvláštní, žádný komentář? Tak tady si lidé rozhodující o milionech nejen od sponzorů, ale i ze Sazky a přímo z našich daní a vstupenek vyhrožují smrtí a ono to nikoho nezajímá?

0 0
možnosti

lahman

30. 1. 2009 12:36
Re: Stb

Ale zajímá. jenže tady díky Havlovi a Klausovi vládnou v politice komunisti. V parlamentu je 80% komunistů skoro to samé v parlamentu, vládě a korupce kam se podíváš. Ve fotbale to samé a já si myslím že Hašekm s Kubíčkem to nezvrátí. Hašek pokud do toho půjde tak by musel vyházet všechny a to soudruzi politici nedovolí. Protože ti hrabouvšude a korupci ve fotbale když to řeknu kulantně přehlížejí jako všude. Začít by se muselo U Klause a Topolánka s Paroubkem aby se i ve fotbale něco změnilo. Rád bych se pletl.

0 0
možnosti