Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Rangers dělí od postupu jedna výhra

Sport

  9:40
NEW YORK - Newyorští jezdci deklasovali Atlantu 7:0 a jsou jen jedno vítězství od postupu do dalších vyřazovacích bojů v play off zámořské NHL. V úterním zápase vynikal autor hattricku Michael Nylander. Jaromír Jágr si připsal čtyři asistence.

Rangers chybí k postupu jedna výhra. foto: ČTK

Hokejisté New Yorku Rangers deklasovali ve třetím utkání 1. kola play off NHL Atlantu 7:0 a k postupu do další fáze vyřazovacích bojů jim chybí jediné vítězství. Hlavní postavou úterního duelu se stal švédský forvard Jezdců Michael Nylander, který nastřílel hattrick a k tomu přidal jednu asistenci. K triumfu pomohli domácímu celku
i čeští hráči.

Exceloval kapitán Jaromír Jágr, který měl prsty ve čtyřech brankách, dva body za gól a asistenci si připsal obránce Marek Malík, jednou nahrával i další zadák Michal
Rozsíval.

Třetí zápas série se naopak nevydařil Detroitu. Red Wings dvakrát uspěli před vlastním publikem, v Calgary však prohráli 2:3 a svůj náskok nezvýšili. Dominik Hašek v brance hostů pokryl pětadvacet střel Flames, tři ovšem skončily za jeho zády.

Postup do 2. kola play off si mohli v úterý zajistit hokejisté Anaheimu. Na ledě Minnesoty však prohráli 1:4, a Wild tak snížili stav série na 1:3. Třetí výhry ve vzájemných zápasech naopak vybojovali Ottawa Senators v Pittsburghu a Vancouver Canucks v Dallasu. Oba duely skončily výsledkem 2:1 pro hostující tým.

Autoři: ,

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
RECEPČNÍ

Quality Hotel Brno Exhibition Centre
Jihomoravský kraj
nabízený plat: 30 550 - 30 550 Kč