Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Rangers si zahrají v Praze s Tampou

Příští sezona NHL se určitě rozjede v Praze. Tvrdí to alespoň americký list NY Daily News, podle kterého je dohoda již uzavřena a vedení ligy by o ní mělo oficiálně informovat během Utkání hvězd o příštím víkendu v Atlantě. V Sazka Areně by se tak ve dvou zápasech měly představit týmy New Yorku Rangers a Tampy Bay Lightning. Ve Stockholmu mají souběžně hrát hokejisté Pittsburghu proti Ottawě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lenochod

17. 1. 2008 14:55
Co to je prosim vas za blbost,

aby se zapas NHL konal jinde nez v USA nebo v Kanade? Vzdyt ti chudaci hraci musi uplne nesmyslne cestovat pres ocean, spolu s nimi realizacni tymy, roztleskavacky, kuchari a ja nevim co jeste. Ty kluby jsou bohate, tak at si plytvaji kdyz chteji. Ale co jejich domaci fanousci? Jak si pred nimi zodpovi, ze jedou hrat kamsi do tramtarie a na sve skalni priznivce zvysoka kaslou? Nebo uz zadne nemaji, kdyz si tohle mohou dovolit?

Cim dal vic se utvrzuju v tom, ze hokej (a zvlast ten severoamericky) uz davno prisel o vsechno, co z nej kdy delalo sport. Tohle "turne" se hodi pro zpevaky a cirkusaky, ale ne pro sportovni kluby. Klub na rozdil od rockovych hvezd nekam patri, nekde je doma a tam ma taky hrat.

Komu by se libilo, kdyby se finale ceske play off hralo treba v Torontu??

0 0
možnosti