Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Ribéry naboural s autobusem Bayernu

Sport

  16:04
MNICHOV - Neslavně dopadl pokus hvězdného fotbalisty Francka Ribéryho pobavit spoluhráče z Bayernu Mnichov, když během soustředění v Dubaji usedl za volant klubového autobusu. Projížďka okolo hotelu podle deníku Bild skončila několika zdemolovanými ukazateli, protože francouzský reprezentant nezvládl řízení a skončil na obrubníku. Žádnému z hráčů na palubě se nic nestalo.

Ribérymu to jde na hřišti lépe než za volantem. foto: ČTK

"Chtěl kluky trošku zvláštně pobavit. Naštěstí se ale nikomu nic nestalo. Franck je z toho jen trochu vylekaný," komentoval nehodu trenér Bayernu Jürgen Klinsmann. Rovněž hráči v čele s Timem Borowským přiznali menší šok krátce po nehodě. Poté se však všemu prý pořádně zasmáli.

Do smíchu však nebylo vedoucímu hotelu, který však k incidentu nakonec nezavolal policii. Mimo jiné i proto, že Ribéry nemá oprávnění řídit autobus. Celou záležitost tak musel řešit generální manažer Bayernu Uli Hoeness.

Pětadvacetiletý Ribéry v těchto dnech však nezaskočil vedení Bayernu jen nepovedenou vyjížďkou, ale také prohlášením, že by se nebránil odchodu z mnichovského celku. "Mám smlouvu do roku 2011, ale je těžké slíbit, že ji dodržím," uvedl Ribéry pro deník Bild. "Cítím se tu dobře, ale jsem otevřený ke všemu. Ve fotbale nikdy nevíš, co se stane," dodal technický záložník, který si čtvrteční nehodou připomněl událost z doby, kdy mu byly dva roky. Tehdy si z nehody svých rodičů odnesl vážné zranění, které si vyžádalo sto stehů, především v oblasti obličeje.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!