Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Roman Pros: Mokrý mi nezvedá telefon, nevím co se děje

Sport

  14:58
BRNO - Nemilé překvapení čekalo dnes ráno na majitele brněnského klubu Romana Prose. Novopečený ředitel klubu Pavel Mokrý mu totiž nezvedal telefon a později se dozvěděl, že byl zatčen. "Měli jsme dnes domluvené schůzky, nyní asi sedí u jeho telefonu někdo jiný," řekl LN Pros.

Roman Pros. foto: ČTK

"Důvody, proč byl Pavel Mokrý zadržen, neznám. Určitě to však nemá spojitost s 1. FC Brno, to kategoricky odmítám," uvedl včera odpoledne spolumajitel brněnského fotbalového klubu Roman Pros. S Pavlem Mokrým se v pondělí sešel při pracovním obědě, na úterý měli domluvené schůzky. Mokrý však nebyl k sehnání. "Jeho mobilní telefon zvoní, ale nikdo ho nebere, což je u tak pracovitého člověka, jako je Pavel Mokrý, nezvyklé. Asi u něj sedí někdo jiný," podotkl Pros.

Podle něj kolují údajně tři verze, kde měl být fotbalový funkcionář zadržen. "Ráno doma, na brněnském náměstí Svobody nebo na Ruzyni. Ale opravdu nevíme žádné podrobnosti," doplnil. Pro vedení klubu je to chvíli před startem ligové soutěže velmi nemilá zpráva, zatím však nezvažují možnost, že by Mokrého ve funkci ředitele nahradili. "O něčem takovém v tuto chvíli ani nechci spekulovat," zdůraznil.

Autor:

Kdy dát dětem první kapesné a kolik?
Kdy dát dětem první kapesné a kolik?

Kdy je vhodný čas dávat dětem kapesné a v jaké výši? To jsou otázky, které řeší snad každý rodič. Univerzální odpověď však neexistuje. Je ale...