130 let

Cristiano Ronaldo dostává od sudího Webba první žlutou kartu, kterou za pár minut bude následovat druhá a nucený odchod do sprch.

Ronaldo a spol. mají kuchařský pořad

Sport
  •   11:14
LONDÝN - Z trenéra Alexe Fergusona a fotbalistů Manchesteru United se stanou kuchaři. V klubové televizi MUTV budou vystupovat v novém pořadu s názvem Kuchyně Rudých ďáblů. Jako první se v pořadu objevil francouzský obránce Patrice Evra, který vařil humra s ravioli.

"Dělal jsem ho opravdu s láskou," citoval fotbalistu deník The Sun. Vedle současných členů United se u plotny představí například bývalý kapitán anglické reprezentace Bryan Robson a někdejší obránce klubu Denis Irwin.

Fotbalové hvězdy nejsou v kuchyni nováčky. Loni vyšla kuchařka pro děti, do které například receptem na cejna přispěl kapitán Liverpoolu Steven Gerrard, kanonýr Realu Madrid Ruud van Nistelrooij nabídl lososa na hřebíčku se zeleninou. Objevily se v ní recepty také od útočníka Bayernu Mnichov Miroslava Kloseho, trenéra anglické reprezentace Fabia Capella či útočníka Thierry Henryho z Barcelony.

Autor: ČTK