Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Ruku před gólem jsem netajil

Vánoční svátky zatím útočníkovi Milanu Barošovi (24) svědčí. Fanouškům Aston Villy nadělil v pondělí dodatečný dárek v podobě dvou gólů při vítězství 4:0 nad Evertonem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Joska

3. 1. 2006 0:06
nesmělá rada pro M. Baroše
Milane, prosím nerozhazujte pořád rukama při faulech na Vás a nestěžujte si. Myslím, že velmi škodíte své image a také musíte nutně budit nelibost u rozhodčích. Velmi se divím, že Vás např. K. Bruckner za to ještě nepokáral!!
0 0
možnosti

Svejk

29. 12. 2005 12:10
Tancujici panenky
Ruka tam ,ruka sem.! Hrac musi byt vybusny a nebat se vystrelit.Hnuti hracu na poli ovlivnuje divaka a ukazuje jeho kvalitu.Myslim ,to ceskym hracum zatim chybi.Fotbal dnesni neni pro panenky . Brazilie i Africke kluby nam jiste daji za pravdu!Grrrr Baros ,Poborsky, Rosicky,Kohler...a jsme uz v prdddd..li!!!!!!!
0 0
možnosti

Vlček

29. 12. 2005 10:48
Netajil, Baroši, netajil,
jenom jsi mlčel. Větší frajer bys byl, kdyby ses k ruce přiznal. Ale jeden gól je ti holt milejší než nějaká fair play, co? Jsi pěkný příklad pro své obdivovatele. Fixlovat se může, dokud na to rozhodčí nepřijde. Že ti není hanba.
0 0
možnosti

M

29. 12. 2005 15:26
Re: Netajil, Baroši, netajil,
Porad lepsi nez "bozska" ruka Diega Maradony. Ten potreboval deset, nebo kolik let aby se k ni priznal.
A ted si predstav, co rekne trener hraci, ktery si dobehne za rozhodcim a rekne mu "Pane sudi, ten gol neplati, ja hral rukou". Odsoudi ho jako neloajalniho blba a sedne si na lavicku. A co kdyba o ten gol ztratil klub 2 nebo 3 body!   to by bylo jeste horsi.
Pokud se ve fotbale budou tocit takove penize jako ted a cest  viteze je az za vydelkem, pak nikdo nemuze jine jednani ocekavat. Rezat si vetev, na  ktere sedim je prece jenom trochu neprirozene.
Vsichni tezime nejakym zpusobem z chyb druhych. A nikdo se nad tim nepozastavuje. Tak proc se nad tim pozastavovat u rozhodciho? Ten nese zodpovednost za takovou chybu, hrac ne, ten z ni jen muze tezit. Jako napr. Ty, kdyz Ti da sef v praci prednost pred kolegou, kteremu se neco nahodou nepovedlo. Taky ho nejdes korigovat a s tim, ze to byla nahoda, ze kolega je v podstate lepsi a postup si vice zaslouzi....
0 0
možnosti