Čtvrtek 18. dubna 2024, svátek má Valérie
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šance pro věřitele libereckého MS v lyžování: vrácené daně

Věřitelům libereckého mistrovství světa v klasickém lyžování vysvitla naděje na navrácení alespoň části z chybějících peněz. Ministr školství Josef Dobeš nastínil v rozhovoru pro televizi Prima nový návrh, který by pomohl umořit zhruba pětinu z více než stomilionového dluhů, který zbyl po organizátorech šampionátu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Farmačka

2. 8. 2010 8:12
Budou se vymýšlet všelijaké hovadiny, jen aby praví viníci

t.j. ODS a Neumannová nic neplatili. Teď už zbývá svést všechno na Romana Kumpošta!!!!

V české kotliněje možné úplně všechno. Není snad vrácená daň z peněž občanů? Kdy už se konečně naučíme, že kdo způsobil škodu, je je povinen ji uhradit nebo alepoň si ji odsedět? Zametení pod koberec bude dobrým vzorem pro podobné neschopné podnikavce jak je Neumannová. A když se přičte, že za odměnu sedí na MO ČR, tak řešitelé této kauzy mi přijdou duševně nemocní a v podstatě spoluviníci.

0 0
možnosti

M. Melicharová

2. 8. 2010 8:47
Re: Budou se vymýšlet všelijaké hovadiny, jen aby praví viníci

Pan Jindra již úspěšně zrušil několik firem, kterém měly dluhy, aby si vzápětí založil nové, se stejným názvem, převedl si na ně aktiva a zákazníky a dluhy a věřitele nechal v té původní. Takže vzor pro Katku tu již byl. Když jsem napsala trestní oznámení na jednání pana Jindry, bylo mi sděleno, že to o ničem špatném nevypovídá, jen o tom, že ten člověk podniká. Nejdříve se zbavil Kentaury s.r.o aby si vzápětí založil Kentauru a.s. a pak se zbavil Bolideru a.s., aby si vzápětí založil Bolider s.r.o. Věřitele nechal v těch původních firmách a v těch nových může vesele produkovat další. Takto to v našem státě chodí a Katka se rozhodně měla od koho učit. Pokud by prodali ten svůj úžasnej penzion, pak by na dluhy po MS jistě bylo. Jenže to dnes není v módě, za své dluhy nést odpovědnost. Proč taky, on to stát zaplatí.

0 0
možnosti