Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Šéf fotbalové Slavie: Nepoučili jsme se ze svých chyb

FOTOGALERIE Seděl na polstrované sedačce v pražském Edenu, kolem božský klid, ale jemu v hlavě běžel stále dokola stejně nepříjemný film. Fotbalisté Sparty v něm slavili vítězství v derby a slávisté byli na kolenou. Poslední jistota padla. Slavia přišla o neporazitelnost v nové aréně už i v lize, a ke všemu ještě v nejméně vhodnou chvíli.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pamětník 2

7. 10. 2009 19:15
Šéf fotbalové Slavie:Nepoučili jsme se

Kdysi jsme měli učitele,který nám říkal:Chybami se člověk učí,ale nevyučí. Proto si  myslím že Slavie ,ale i ostatní oddíly naší ligy,dělají chyby,často vynucené tím,že nemají peníze a řeší to prodejem hráčů,kteří se občas vrací ve formě,která je hodně vzdálená představám vedení i trenéra.Bohužel tyto problémy přináší další problémy,nedůvěru příznivců i sponzorů.Dostat se z toho musí kluby samy.

0 0
možnosti

XXM

7. 10. 2009 9:01
Mne zaráží přestupová politika Slavie.

Již pár let dozadu mám dojem, že pouští lepší hráče, než jsou jejich nástupci. (Až na vyjímky.) Např. na co je tam Šmicer a Vlček? Sentiment do vrcholového sportu nepatří. Ale Sparta je v tomto ohledu ještě předčí!

0 0
možnosti

Kurva pražská

7. 10. 2009 9:36
Re: Mne zaráží přestupová politika Slavie.

ale na funkcionářském poli je Puček přestup jak hrom

0 0
možnosti

Kurva pražská

7. 10. 2009 7:43
seshitci jsou nějaký furt přešlí

vrchní ubulenec rozhodně zklamal v rozhovoru, člověk čeká pikantní příběhy o tom, jakej komplot na ně Sparta připravila a jak on s Pučkem brání čistotu fotbalu a on si ani trošičku nepobrečel. Že by skleróza nebo stařecká demence?

0 0
možnosti

Sly

7. 10. 2009 11:17
Ahoj Pavline Jirku,

s tim Hlucinem se vam to povedlo! Kdyz se zacne nebezpecne mluvit o 3 odpustenych penaltach v I. lize, je idealni vytahnout jeden sporny moment v 3 tydny starem zapase diviznich ci jakych mancaftu.

Svi*e Saiver a denik Sp@rt z toho udelaji za par kacek celostranu a kdo by si vzpomnel na rudyho smejda Kralovce? No, ale stejne zase uslysime rudej brekot, ze vsechna media jsou a vzdycky byla proti chudince sparticce, a nemaji vubec radi fotbaloveho rytire LoboTomika. To je vubec zvlastni ukaz, jakykoli jiny psychopat kdekoli na svete, rvouci na soudce z 5 cm by videl okamzite zlutou, u nas to ale soudruh Macela zakazal. Ani srazeni soupere loktem zezadu se mu nesmi zapiskat.

A vubec jsem rad, Pavline, ze ty jsi ten cistej, zrovna tak jsou ferovi kluci Berbr v MB, Krondl v Liberci, Pelta, Ondo... jen ten Pucek to cely kristalovy lize kazi. Proto se musi psat jen a pouze o nem.

0 0
možnosti

Vítek

7. 10. 2009 7:25
Sllávia je pouze banda celebrit,

které dělají ostudu naší kopané. Kde jsou časy, kdy jsme byli na úrovni a kdy měl náš fotbal svůj věhlas. Nyní u nás dělá fotbal pouze bulvár a dělá se to jen pro peníze. Stejné je to i ve Spartě a dalších klubech.

0 0
možnosti

Bican

7. 10. 2009 6:44
Šedesát let se Slavia plahočila v nízkých fotbalových patrech

čí to byla vina, víme. Nyní se ji začalo trošinku dařit, ale pár neúspěchů ji sráží do kolen. Vy slávisté, berete klubismis moc vážně. Jistě, bít se za svůj klub, pokud jsem jeho součástí je správné,ale nesmí mi to zatěmňovat mozek. Vy se vztekáte nad prohrou se Spartou, protože jste zatvrzelí klubisti, ale prohry v pohárech, kde jste úplní outsideři, vás tolik nevytočí!

0 0
možnosti