Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sen o Turnaji mistrů se rozplynul. Kvitová vypadla v Pekingu ve čtvrtfinále

Petra Kvitová přišla o šanci obhajovat na Turnaji mistryň svou loňskou účast ve finále. Rozhodla o tom čtvrtfinálová porážka 3:6, 7:6 a 6:7 s Američankou Madison Keysovou na turnaji v Pekingu. Česká tenistka tak přišla o sérii osmi vítězství v řadě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

8. 10. 2016 10:40

Madison Keys - Petra Kvitova 6:3 6:7(2) 7:6(5)

Ve tretim setu v tie-break(u) za stavu 5:5 byly obe tenistky dva micky od vitezstvi. Pritom Kvitova mela servis na 5:6, ale prohrala jej na 6:5 a Keys svuj servis promenila ve vitezstvi. To jsou ty rozhodujici micky, kdy odvaznemu stesti preje! Kvitova rozhodne nezklamala!

0 0
možnosti

M. Vápeník

7. 10. 2016 12:55

Tak zase aby na tom Turnaji mistrů nebylo těch Češek moc.

0 0
možnosti

Bylo to tak těsné! Škoda prvního setu, dál už hrály stejně, špičkový světový tenis a rozhodovalo jen štěstí a sem tam nějaký nervík. Zdálo se mi, že kdyby tam ještě měla Lucku Hradeckou ve své lóži, byla by to byla vyhrála. Takto tam seděl David Vydra sám a nepovzbuzoval, nevyskakoval jako obvykle, vypadal ještě nervóznější než Petra sama. Dívala se tam pro podporu, ale to obvyklé vyskakování a povzbuzování tam nebylo. Možná kdyby byla narychlo zaplatila letenku P. Pálovi, aby tam měla dvě opory. Petra našla pohodu a sebedůvěru s D. Vydrou a L. Hradeckou za svými zády, ale Lucka má sama své hrací povinnosti.

Snad příště.

0 0
možnosti