Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Slalomářka Záhrobská nezvládla MS. Skončila daleko z medailemi

S jediným cílem vynechala česká naděje Šárka Záhrobská všechny závody probíhajícího mistrovství světa ve sjezdovém lyžování, a to získat cenný kov ve své nejlepší disciplíně. Oblíbený slalom v Německém Garmisch-Partenkirchenu ovšem vůbec nezvládla a skončila až dvanáctá. Mistryní světa se stala favorizovaná Rakušanka Marlies Schildová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO

J. Orlík

19. 2. 2011 12:08
Změna stylu?

Záhrobskou prý nový trenér učí nový, modernější styl. Já věřím tomu, že to tak mlže být. Nicméně taková Poutianenová z Finska to udělala s novým trenérem taky a trvalo to dva roky, než začala mít trochu výsledky. Takže obětovat dva roky solidních výsledků pro lepší výsledky příští, nemusí být zase tak hloupý nápad. Vtip je ale v tom, že Záhrobské je 26, než se to přeučí, přeučí-li se to vůbec, tak jí bude 28 a to je téměř konec kariery. Osobně bych, na jejím místě, jezdil tak, jak jsem zvyklý. Vždyť vozila medaile. Takhle mi připadá, že si její trenér honí vlastní triko.

0 0
možnosti
RB

R. Buršík

19. 2. 2011 11:53
vybouchla????

vsoboda bez táty trenéra jí přišla draho!!!!!!

0 0
možnosti
JV

J. Vargulič

19. 2. 2011 11:16
Právě...

Právě, že nepokazila..Zajela letošní normál a ten nestačí..Jinak ovšem klobouk dolů, kdybych ho nosil, před její dosavadní kariérou..

0 0
možnosti