Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Sparta varuje: Za rasismus tvrdé tresty!

Fotbalové Spartě došla trpělivost, zvýšenou represí chce vymýtit z Axa Areny projevy rasismu. Klub na ně doplatil před časem v Lize mistrů, dalším trestům hodlá předejít. Před blížícím se duelem s Arsenalem proto vyslal směrem k fanouškům důrazné varování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

gorila

10. 8. 2007 16:24
Nemají v mančaftu gorilu,

vyhlašuju jim bojkot všech utkání.

0 0
možnosti

Pepé

10. 8. 2007 12:41
jde jen o preventivni straseni ,vymahatelnost skody je nulova

To snad musi byt kazdemu jasne. Nedovedu si predstavit dokazovani,ze konani nejakeho jednotlivce ve skupine lidi,melo primy vliv na udeleni nejake pokuty. Nebo si nedovedu predstavit dokazovani rasistickeho trestneho cinu na zaklade buceni. Kdo mi dokaze ,ze nebucim na ty, kdo zrovna buci? Nebo kdo mi dokaze,ze pokrik "cerna svine" nepatril rozhodcimu? Jedine ceho muze klub dosahnout je zakazat urcitym lidem vstup na stadion. Tam jejich moznosti konci. Takze nestraste !

Aby bylo jasno,nejsem zastancem prihlouplych neandrtlacu,pro nez je vyrvavani na stadionu jedinej smyl zivota. Jen se mi nelibi zastrasovani lidi.

0 0
možnosti

hroch

10. 8. 2007 11:01
a je to

Spartu vyloučí - ostuda nebude:-D

0 0
možnosti

...

10. 8. 2007 10:51
To Křetínský přehnal,

Sparťani přece za to nemůžou, že bučí vždyť prasata zase chrochtají, psi štěkají a kočky mňoukají, je to jejich přirozenost. A rasismus? No pokud jsou Řepka a Matušovič rasa, pak jsem rasista.

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

10. 8. 2007 10:21
A bůůůůůůůůůůůůůůůůůůů a bůůůůůůůůůůůůůůů a bůůůůůůůůůůůůů !!!

;-D;-D;-D Škoda, že nepřijede Henry. To je hráč, Rosický s Čechem by mu mohli zavazovat tkaničky ;-D;-D.

0 0
možnosti

Yurri

10. 8. 2007 9:54
Super..!

Naprosto správně! Nic jiného na určité fotbalové primitivy neplatí. Po tom všem,s čím vším jsme se mohli v posledních letech na stadionech "seznámit",by mi neudělalo větší radost,než odsouzení pár těchto zamindrákovaných vylízanců k zaplacení milionových částek..! Vzhledem k tomu,že se většinou jedná o holé zadky,měl by takový opičák o čem přemýšlet po zbytek jeho života..a třeba zabalený do spartanské vlajky..! ;-);-);-)

0 0
možnosti

Mistr Jan Hus

10. 8. 2007 9:49
To si nemůžeme ve "svobodné" společnosti ani zabučet ??? Neboli můžeme dělat jen to, co je nám nalajnováno !

Zvláštní druh svobody. ;-D

0 0
možnosti

Yurri

10. 8. 2007 10:28
Re: To si nemůžeme ve "svobodné" společnosti ani zabučet ??? Neboli můžeme dělat jen to, co je nám nalajnováno !

Ty budeš asi patřit k těm pár vylízancům,vid Mistře Jene? Tak jen si tam pěkně zabuč-jestli se ti ta tvoje holá pr.d.el nestahuje strachy kvůli "menší" pokutě..!  ;-D;-D;-D

0 0
možnosti

bobek

10. 8. 2007 9:10
HA HA HA

na hru co produkujete mohou koukat jen ti kterým lajete

0 0
možnosti

JUDr. Marek Kalina

10. 8. 2007 8:55
Nesmysl

Dlouhodobě se mi nelíbí, když je za chování někoho postihován subjekt, který ho nezpůsobil. Jak může být potrestán klub např. za tro, že se někde chovají nevhodně fanoušci. Naprostým skandálem bylo vyloučení Liverpoolu na mnoho let z evr. pohárů, i když klub jako takový se ničeho nedopustil. Na podobná jedednání pamatuje Trestní zákon a jsou stíhatelná. Trestat ale klub za to, že někdo někde něco vyřvává či gestikuluje mi přijde nesmyslná. Klub je samostatným právním subjektem a je skandální, aby pykal za činnost třetích stran. Bohulibá myšlenka je prosazována právně krajně pochybným způsobem...

0 0
možnosti

roubek

10. 8. 2007 8:44
Jako

všechno u nás ! Nejdříve se musí zaplatit několikrát pokuta, ze svého, no a potom se to začne řešit ! Ale s jakým efektem ? Češi rádi zapomínají !

0 0
možnosti