Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Straka: V oblasti PR jsem udělal dost

Pokud nezačne nové vedení českého fotbalu rychle jednat, bude reprezentace od středy opět bez trenéra. Jak včera vyšlo najevo, František Straka (51) má platný kontrakt pouze do konce června. Na dnešní valnou hromadu, která podstatně ovlivní jeho další vyhlídky, se nedostaví. „Nebyl jsem ani pozvaný,“ řekl kouč.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rudolf

29. 6. 2009 10:47
Tohle by těžko někdo jiný udělal

Vážím si Franty Straky, že za takových podmínek do toho vůbec šel.  Nějaký vděk přitom nemohl očekávat. Přesto  se snažil  hráčům vlít do žil alespoň část svého optimizmu před tím utkáním s Maltou.  Přivedl do repre i nové tváře, škoda jen, že ten Bednář si to tak pohnojil. I on se mohl představit v reprezentačním kolektivu.

0 0
možnosti

Jirka

27. 6. 2009 14:15
Fotbalovi papezove

se davaji vzajemne do klatby. Vyhnat tu bandu podvodniku, uz nemaji duveru nikoho, tahle banda povalecu a korytaru!!!!

0 0
možnosti

ŠOHAJ

27. 6. 2009 13:30
CO JSTE ČEKÁL

Vážený pane Straka,co jste od těch podvodníků čekal,nemohl jste být takový idealista,že by jste očekával,slušnost nebo vděk,darebáci jsou a zůstanou darebáky

0 0
možnosti

Petr

27. 6. 2009 10:43
Politika po r. 1990

se přenesla i do fotbalu. Heslo urvi co můžeš a na nikoho se neohlížej je již v celé společnosti. Proto jsem již přestal náš fotbal sledovat. Bohužel to samé je již i v našem hokeji. Hlavně se promarnila práce s mládeží. Kluci kteří jsou chudí a na kopačky nemají a přitom mají talent se do fotbalu nedostanou. Vidím to u nás na vesnici. Promarnili jsme mnoho šikovných kluků na úkor blbců, kteří fotbalu vládnou.

0 0
možnosti