Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Strýcová po boku Sie zdolala Stosurovou s Zhang, vítězná byla i Krejčíková se Siniakovou

Sport

  14:50aktualizováno  18:07
Šen-Čen - České deblistky vstoupily vítězně do Turnaje mistryň v Šen-čenu. Ve Fialové skupině nejprve světová jednička Barbora Strýcová spolu s Tchajwankou Sie Šu-wej porazily Samanthu Stosurovou a Čang Šuaj 6:4, 4:6, 10:5. Uspěl i pár Barbora Krejčíková, Kateřina Siniaková, který zdolal Gabrielu Dabrowskou a Sü I-fan 6:4, 6:2.Všechny české duely sledujeme živě v podrobných online reportážích.

Finále čtyřhry žen ve Wimbledonu 2018: Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková. foto: Reuters

Druhý nejlepší deblový pár letošní sezony a wimbledonské šampionky Strýcová se Sie Šu-wej porazily sedmou nasazenou australsko-čínskou dvojici za hodinu a půl. Šestky Krejčíková se Siniakovou strávily na kurtu proti kanadskou-čínským turnajovým čtyřkám ještě o 20 minut méně.

online přenos z utkání siniakové s krejčíkovou sledujte zde

Dva nejlepší páry z každé skupiny postoupí v Šen-čenu do semifinále. Krejčíková se Siniakovou obhajují loňskou finálovou účast ze Singapuru.

„Vím, že to mám na dosah, ale je to pořád daleko. Je to hodně našlapané. Bude to obtížné, ale je to extra velká motivace,“ řekla Strýcová.

Třiatřicetiletou Strýcovou, která bude po Turnaji mistryň uvažovat o ukončení kariéry, můžou sesadit dvě hráčky. O post jedničky bude plzeňská rodačka bojovat s Kristinou Mladenovičovou z Francie a s Běloruskou Arynou Sabalenkovou.

Online reportáž úvodního utkání strýcové si prohlédněte zde

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!