Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Sport

Svlékla dres a začala fotit odvážné snímky. Bývalá slovenská cyklistka je dnes modelkou

Bývalá slovenská cyklistka Lucia Javorčeková se stala modelkou foto: instagram.com/luciajavorcekovaReuters

Bratislava - Ač v profesionální cyklistice tolik nezářila, v její druhé práci má hotové žně. Bývalá slovenská cyklistka Lucia Javorčeková se rozhodla seknout se sportem a nyní fotí na instagramu lechtivé snímky. Zaujala navíc už slušné množství fanoušků.
  18:56

Poté, co se krásná Slovenka neprosadila coby cyklistka, rozhodla se založit instragram. Na ten už přispívá od roku 2012 a jak sama přiznává, ze začátku s ním žádné velké plány neměla. Jenže díky její vypracované a pěkné postavě si jí všimli v Itálii a způsobili hotový boom.

Bývalá slovenská cyklistka Lucia Javorčeková se stala modelkou
Bývalá slovenská cyklistka Lucia Javorčeková se stala modelkou

„Jedná humoristická italská facebooková stránka s milionem fanoušků vytvořila takovou slovní hříčku na označení žen s pěkným poprsím. Vzniklo z toho meme i hastag. Z nějakého důvodu tak začali označovat i mě. Vznikl virální boom, začaly se objevovat trika s mou podobou. Všechno to vzniklo bez mého vědomí, zjistila jsem to až později,“ přiznala před dvěma lety v rozhovoru pro trend.sk. Dnes má půvabná Slovenka 1,5 milionu sledujících a patří mezi nejsledovanější influencery na celém Slovensku.

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!