Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek
130 let

Lidovky.cz

VIDEO: Tenisová hvězda byla znechucena, podavačka před ní rozšlápla obřího brouka

Sport

  11:05
Hua Hin (Thajsko) / Praha - Bývala dvanáctou hráčkou světa, dnes uzavírá druhou stovku žebříčku WTA. Jenže Němka Sabine Lisická se v utkání prvního kola turnaje v Thajsku více potýkala se znechucením, než se soupeřkou Muguruzaovou.

Německá tenistka Sabine Lisická byla překvapená rozšlápnutím brouka. foto: Reprofoto

Jsem hrdá na náš národ. To, co se děje v Rusku, je nechutné, kárá fanoušky česká tenistka

Problém se objevil ve druhém setu, kdy na kurtu přistál velký brouk. Není patrné, zda německá hráčka trpí entomofobií, tedy strachem z brouků, ale každopádně jí nebylo po těle úplně nejlépe. Nejprve se Lisická pokusila hmyz posunout pryč šetrně svou raketou, ovšem narušitel se nechtěl svého místa vzdát.

Požádala tedy podavačku míčů, aby s daným broukem něco dělala, nejlépe jej odstranila. Jaké bylo ale její překvapení, když malá dívka přiskočila a zkušeně nešťastný hmyz rozšlápla. Překvapení Lisické přešlo ve znechucení, se kterým se odvrátila na druhou stranu, a nakonec to naštěstí neskončilo nevolností.

Ačkoliv ještě před incidentem Lisická ve druhé sadě vedla, nakonec utkání nezvládla, což vtipně okomentovali sledovatelé německé hráčky na Twitteru, kde video z incidentu sdílela. „Aspoň jsi ze zápasu vyšla lépe, než ten hmyzák,“ podotkl jeden fanoušek. Druhý přidal: „Ta holčina tě úplně rozhodila ze tvé hry.“

Autor:

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!