Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Nafoukaná a zlá Šafářová hodila po trenérovi jahody. Byly bez šlehačky

Sport

  11:03aktualizováno  14:41
PRAHA - Lucie Šafářová=miláček tenisového okruhu? Nenechte se vysmát! Česká tenistka, jež bývá považována za jednu z nejsympatičtějších a nejmilejších tenistek, ukázala svou odvrácenou tvář. Na videu zveřejněném během letošního Wimbledonu uráží všechny kolem sebe a chová se jako namyšlená primadona.

Lucie Šafářová není žádný miláček foto: Reuters

Tým osmadvacetileté Šafářové, který tvoří její trenér Rob Steckley a deblová spoluhráčka Bethanie Matteková-Sandsová, pomocí vtipných videí a ulítlých fotek šíří na sociálních sítích kolem české tenistky auru pohody, přátelství a harmonie. To, co Lucie předvedla nyní, však do tohoto dojmu nezapadá.

Při interview s televizním reportérem Markem Mastersem dala Šafářová rázně najevo, že hvězda je tu jen a pouze ona, když dokonce poslala Steckleyho „sedět do kouta“. Během rozhovoru záměrně komolila reportérovo jméno a když rozladěnou Šafářovou chtěli Steckley s Mattekovou-Sandsovou uklidnit a přinesli jí vyhlášené wimbledonské jahody, pohrdavě je zahodila s tím, že bez šlehačky je rozhodně nechce.

Taková je tedy skutečná Lucie Šafářová. Nebo že by všechno bylo přece jen trochu jinak? Za vším hledej Steckleyho...

Mimotenisové aktivity ale tentokrát Lucii Šafářové spíše uškodily. V pondělním osmifinále totiž česká hráčka nestačila na Američanku Coco Vandeweghovou 6:7 a 6:7 a s wimbledonskou trávou se loučí. Loňské semifinále zůstalo daleko.

Autor: